Moksleiviai vis labiau įsitraukia į verslo skatinimui skirtus renginius

Jau trečius metus iš eilės Lietuvos moksleivius draugėn suburia verslumo skatinimui skirtas renginys „MEKA 2017“. skaityti »

„Swedbank“ Lietuvoje pristato pirmąsias bekontaktes korteles

„Swedbank“ pirmasis Lietuvoje pristato naują atsiskaitymų technologiją – bekontaktes mokėjimų korteles. skaityti »

Vilniuje – Baltijos šalių atsiskaitymo mokėjimo kortelėmis forumas

Š. m. lapkričio 26 dieną Vilniuje vyks „Swedbank“ Baltijos šalių atsiskaitymo mokėjimo kortelėmis forumas. Tai renginys, skirtas mažmeninės prekybos, transporto, apgyvendinimo ir maitinimo paslaugų įmonių atstovams. skaityti »

„Danske Bank“ susitarė dėl Lietuvos ir Latvijos mažmeninės bankininkystės verslo pardavimo

„Danske Bank” pasirašė sutartis su „Swedbank” padaliniais Lietuvoje ir Latvijoje dėl mažmeninės bankininkystės verslo pardavimo. skaityti »

Lietuvos bankų pelnas per metus augo 4 proc. iki 408 mln. litų

Lietuvos bankų asociacijai priklausantys komerciniai bankai ir užsienio bankų skyriai pirmąjį šių metų pusmetį uždirbo 408,1 mln. litų bendro ikimokestinio pelno – 4,2 proc. daugiau nei pernai sausį-birželį, kai jis buvo 391,5 mln. litų. skaityti »

Baltijos šalyse ir Švedijoje moterys nuosavą verslą kuria dvigubai rečiau nei vyrai

„Swedbank“ analizė rodo, kad naujas įmones Baltijos šalyse ir Švedijoje aktyviau steigia vyrai. Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Švedijoje moterų įkuriamas verslas sudaro beveik trečdalį visų naujai sukurtų verslų, daugiau nei du trečdalius – vyrų įsteigiamos įmonės. skaityti »

„Ashburn International“ pasirašė sutartį su „Swedbank“

UAB „Ashburn International“ (ASHBURN) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Swedbank“ dėl mokėjimo terminalų, skirtų bankinių kortelių operacijoms apdoroti, bei programinės ir techninės įrangos tiekimo ir priežiūros. skaityti »

Profesinės sąjungos kaltina „Swedbank“

Lietuvos profesinių sąjungų konfederaciją stebina ir piktina „Swedbank“ vyriausiojo ekonomisto Nerijaus Mačiulio teigimas, jog profesinės sąjungos stabdo progresą. skaityti »