„AirPlus“ ir „Deutsche Telekom“ imasi bandomojo NFC mokėjimų projekto

Verslo kelionių mokėjimų paslaugos kūrėjai „AirPlus International“ drauge su tinklo operatoriumi „Deutsche Telekom“ Vokietijoje ėmėsi įgyvendinti bandomąjį NFC projektą. skaityti »

NFC

„Chrome“ turės NFC palaikymą

NFC technologija ir toliau populiarėja. Nors dauguma gamintojų vis dažniau pasiūlo atitinkamų modulių, naudotojams nėra taip paprasta atrasti realių šio belaidžio ryšio tipo panaudojimo terpių. skaityti »

NFC

2016 m. per NFC bus atlikta mokėjimų už 100 mlrd. JAV dol.

„ABI Research“ prognozuoja, kad artimiausiu metu gerokai išaugs mokėjimų, atliekamų per mobiliuosius telefonus ar kitus artimo veikimo tinklus (NFC), apimtys. skaityti »

NFC

„Intel“ diegs NFC telefonuose ir kituose įrenginiuose

Visi „Intel“ išmanieji telefonai greta SIM kortelėse esančios taikomųjų programų palaikymo funkcijos turės įdiegtus apsauginius modulius (angl. secure element). skaityti »

NFC

Išmaniuosius telefonus su NFC bus galima naudoti kaip elektroninį leidimą

Bekontaktės kortelės, leidžiančios patekti į kompanijų patalpas ar automobilių aikšteles, dabar gali būti suderintos ir su NFC telefonais. skaityti »

NFC

„Sharp“ išleis planšetinį kompiuterį, palaikantį NFC

Kompanija „Sharp“ Japonijoje pristatys naują „Android“ planšetinį kompiuterį RW-T110. skaityti »

NFC

Estijos bankai diegia NFC technologiją

Stambiausi Estijos bankai drauge su ryšio operatoriumi EMT, kuris priklauso „TeliaSonera“ grupei, ėmėsi įgyvendinti projektą ir tirti NFC diegimo klausimus. skaityti »

NFC

Vietoj banko kortelės – mobilusis telefonas!

Jau nuo šiandien Didžiosios Britanijos gyventojai, atsiskaitydami už prekes ir paslaugas, galės vietoj pinigų ar bankų kortelių panaudoti savo mobilųjį telefoną. skaityti »

NFC