„Android“ neužleidžia savo pozicijų

Tyrimų agentūra IDC paskelbė šių metų trečiojo ketvirčio mobiliųjų įrenginių rinkos duomenis. Operacinės sistemos „Android“ valdomi prietaisai užima 81 proc. visų įsigytų, taigi ši operacinė sistema yra ryški rinkos lyderė. skaityti »

Atnaujinta programėlė „Hangouts“ palaiko SMS/MMS

„Google“ atnaujino „Hangouts“ programėlę, skirtą „Android“ įrenginiams. „Hangouts“ dabar palaiko SMS ir MMS, o tai reiškia, kad galima siųsti žinutes pasitelkus „Hangouts“ ir jos atsiras tarp programos pokalbių. skaityti »

„Cisco DX650“ – unikalus stalo telefonas, valdomas „Android“

Dar viena „Cisco“ naujiena – „Android“ valdomas intelektinis įrenginys „Desktop Collaboration Experience DX650“, kuris gali būti naudojamas ir biure, ir namuose. skaityti »

„Microsoft“ pelnas iš „Android“ – beveik 2 mlrd. dol.

Iš patentuotų technologijų licencijų „Android“ įrenginių gamintojams kompanija „Microsoft“ per metus uždirbs beveik 2 mlrd. dolerių pelną. skaityti »

Smarkiai smuko „iOS“ vartotojų naršymas internete

Kompanijos „Apple“ mobiliųjų įrenginių su „iOS“ operacine sistema vartotojų naršymas internete per metus smuko 11 procentų, praneša „Fortune“, remiantis „NetApplications“ atliktu tyrimu. skaityti »

Išmaniųjų telefonų rinkos lyderė – „Android“

Kompanijos IDC duomenimis, išmaniųjų telefonų, turinčių OS „Android“ ir „Windows Phone“, rinkos dalis išaugo. skaityti »

„Android“ ir „iOS“ dalijasi rinką

„Google“ ir „Apple“ ir toliau aiškinasi, kieno operacinė sistema geresnė. skaityti »

„Apple“ praranda savo pozicijas planšetinių kompiuterių rinkoje

Naujausi rinkos tyrimų duomenys skelbia, jog 53 proc. planšetinių kompiuterių vartotojų naudojasi „Android“ programine įranga. O per paskutinį pusmetį „iPad” ir „Mini iPad” pardavimai smuko 14 proc. skaityti »

„Microsoft Office“ – telefonuose „Android“

Bendrovė „Microsoft Office“ išleido mobiliąją savo biuro programų paketo „Microsoft Office“ versiją, skirtą išmaniesiems telefonams, valdomiems operacinės sistemos „Android“. skaityti »

„Android“ didina rekordus: 1,5 mln. aktyvavimų per dieną, per 50 mlrd. atsisiuntimų

„Google“ įkūrėjas Larry Page‘as pranešė, kad jo kompanijos mobilioji operacinė sistema „Android“ ir su ja susijusi parduotuve „Play Store“ pasiekė du naujus rekordus. skaityti »