„Microsoft“ patvirtino bendrovės „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą

Pasaulinė programinės įrangos kūrimo lyderė kompanija „Microsoft“ įvertino IT kompanijos „Penki kontinentai“ kompetenciją ir pratęsė jai auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner). skaityti »

„Penki kontinentai“ sėkmingai atlaikė DDoS atakas

Kaip pranešė bendrovės „Penki kontinentai“ atstovai, š. m. liepos 12 dieną įmonė užfiksavo itin suaktyvėjusią DDoS (angl. Distributed Denial of Service) ataką, nukreiptą prieš kompanijos klientus. Tokių atakų metu į serverį siunčiamas didelis kiekis užklausų. Programišiai tikisi, kad serveris su tokiu duomenų srautu nesusidoros, įprastos užklausos tuo metu nebus priimamos ir taip bus sutrikdytas sklandus kasdienis darbas. skaityti »

„Penkių kontinentų“ IT specialistai lankėsi JAV Silicio slėnyje

Lietuvos IT bendrovės „Penki kontinentai“ specialistai kartu su Lietuvos, Latvijos, Estijos verslo atstovais lankėsi Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), Silicio slėnyje, kuris laikomas JAV informacinių technologijų lopšiu. Čia yra įsikūrusios tokios bendrovės, kaip „Advanced Micro Devices“, „Apple Inc.“, „Cisco Systems“, „eBay“, „Google“, „Hewlett-Packard“ (HP), „Intel“, „GetJar“, „Facebook“ ir daugelis kitų. skaityti »

„LOGIN 2012“ – konferencijai pasibaigus

Birželio 1 dieną baigėsi progreso konferencija „LOGIN 2012“, kurios metu buvo apdovanotos geriausios Lietuvos interneto bendrovės. skaityti »

„LOGIN 2012“ – pirmieji įspūdžiai

Baigėsi pirmoji Vilniuje vykstančios tarptautinės konferencijos „LOGIN 2012“ diena. Daugiau nei 20 pranešėjų iš įvairių pasaulio šalių, tarp jų ir Lietuvos, dalijosi su renginio lankytojais ne tik savo patirtimi ir įžvalgomis iš IT sferos, bet ir savo mintimis apie žmonijos ateitį, susijusią su informacinių technologijų plėtra. skaityti »

Vilniuje – progreso konferencija „LOGIN 2012“

Visi, besidomintys naujausiomis technologijomis ir interneto tendencijomis, š. m. gegužės 31–birželio 1 dienomis renkasi „Litexpo“ konferencijų centre, kur jau šeštus metus iš eilės vyksta didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „LOGIN 2012“. skaityti »

Ateities tinklą narpliosime konferencijoje „LOGIN 2012“

Galybė sėkmės istorijų, šviežiausios IT inovacijos ir netikėti sprendimai, interneto ateities tendencijos – apie visa tai š. m. gegužės 31–birželio 1 dienomis „Litexpo“ konferencijų centre kalbės ir kvies diskutuoti daugiau nei 60 pranešėjų iš Lietuvos ir 12 užsienio šalių. skaityti »

Kabelinės televizijos asociacijos konferencijoje – modernūs TV sprendimai

Šiuo metu televizija, o ypač internetinė ir kabelinė, išgyvena tikrą revoliuciją. skaityti »

Nauja 550 Mb/s „Skynet“ sparta

Visuomenėje pasklidus gandams, kad stacionarūs kompiuteriai negali priimti 550 Mb/s greičio interneto, „Skynet“ Tinklo operacijų skyriaus vadovas Tomas Okmanas paneigia šį mitą. skaityti »