Rudens išpardavimas „Loft Town“ atvirų durų dienose rugsėjo 19–21 dienomis!

Rugsėjo 19–21 dienomis „Loft Town“ parodomajame lofte (Kalvarijų g. 137, Vilnius pakartotinai rengiamos atvirų durų dienos. skaityti »

Loftas – populiariausias būstas

Perkant nekilnojamąjį turtą, kartais tenka atsisakyti tam tikrų svajonių, nes finansinės galimybės ne visiems leidžia jas įgyvendinti. skaityti »

Kviečiame pasižvalgyti po „Loft Town“ teritoriją!

Kviečiame pasižvalgyti po sostinėje įgyvendinamo projekto „Loft Town“ teritoriją. skaityti »

Susipažinti su loftais – ir Vilniuje, ir Niujorke

Susipažinti su loftų istorija, kultūra, pamatyti loftų erdves ir galimybes, pajusti gyvenimo tokiame būste dvasią vilniečiai ir sostinės svečiai galės spalio 13-ąją, apsilankę sostinėje vystomo modernaus projekto „Loft Town“ organizuojamoje atvirų durų dienoje. skaityti »

Baimė gyventi lofte – nepagrįsta

Vieno didžiausių sostinėje buvusios Kuro aparatūros gamyklos teritorijoje įgyvendinamo loftų projekto „Loft Town“ atstovai gyventojų nuogąstavimus dėl saugumo laiko visiškai nepagrįstais ir siūlo informacijos apie loftų saugumą ieškoti ne spaudos puslapiuose ar interneto portaluose, kurie, deja, ne visada pateikia visapusišką ir objektyvią situacijos analizę, o pasidomėti ministerijų ar kitų atsakingų institucijų atliktais išsamiais tyrimais. skaityti »

„Loft Town“ statytojai į būsimo kvartalo teritorijos valymą investuoja 200 tūkst. litų

Vilniuje, buvusios Kuro aparatūros gamyklos teritorijoje, statomo kvartalo „Loft Town“ plėtotoja bendrovė „Penki kontinentai“ investuoja 200 tūkst. litų į teritorijos valymą. skaityti »

Klientams duris atveria „Demo loft“

Praėjusią savaitę „Litexpo“ parodų rūmuose vykusioje parodoje „Miestas. Nekilnojamasis turtas 2011“ lankytojai turėjo galimybę susipažinti su unikaliu projektu „Loft Town“. skaityti »

Loftai – šiuolaikinio miesto tendencija

Spalio 7–8 dienomis parodų centre „Litexpo“ vyks 10-oji paroda „Miestas. Nekilnojamasis turtas 2011“. skaityti »

Loftas ir „Smart House“ – protingas pasirinkimas!

Pasaulyje jau prieš šimtmetį išpopuliarėję studijos tipo butai, vadinamieji loftai, vis dažniau atrandami ir Lietuvoje. Vienas didžiausių su loftais susijusių projektų ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Rytų Europoje – „Loft Town“, vystomas „Penkių kontinentų“ įmonių grupės investicijomis. skaityti »

Loftai – išskirtinės erdvės išskirtiniam gyvenimui

Be naujos statybos būstų, vis labiau populiarėja ir studijos tipo butai, vadinamieji loftai (angl. loft – palėpė, galerija). Tai gyvenamosios erdvės, įkurtos industrinės architektūros statiniuose. skaityti »