Nepakeičiamos programėlės, gyvenantiems „išmaniai“

Nesvarbu, ar savo telefone laikote per kelias dešimtis programėlių, ar priklausote tai žmonių grupei, kuri joms apskritai abejinga – yra tokių programėlių, kurias „Android“ telefonų savininkai turėti privalo. skaityti »

Čekijoje – bekontakčiai mokėjimai per išmaniuosius telefonus

Čekijos bankų klientai, kurie naudojasi išmaniaisiais telefonais su „Android“ sistema, artimiausiu metu turės daugiau galimybių atsiskaityti už pirkinius bekontakčiu būdu per išmanųjį telefoną. skaityti »

Penki patarimai, kad išmanusis telefonas netrukdytų miegui

Išmanusis telefonas mus lydi visur ir visada, tačiau dar ne visuomet prisimename, kad prieš miegą ir jį reikėtų tinkamai paruošti. skaityti »

Prie interneto lietuviai dažniausiai jungiasi išmaniaisiais telefonais

Išmanusis telefonas tampa pagrindine Lietuvos gyventojų priemone naudotis internetu. skaityti »

Sukurtas 10 000 kartų mažiau energijos naudojantis „Wi-Fi“

Vašingtono universiteto inžinieriai sukūrė naują „Wi-Fi“ technologiją, sunaudojančią 10 000 kartų mažiau energijos nei įprastai. skaityti »

Kuo skiriamės nuo kaimynų, pirkdami naują išmanųjį?

Net 81 proc. Lietuvos gyventojų šiuo metu naudojamą išmanųjį telefoną įsigijo ne seniau nei prieš dvejus metus – rodo rinkos tyrimas. skaityti »

Artėja dabartinių išmaniųjų telefonų programėlių eros pabaiga

Žmonėms norisi, kad kažkas geriau už juos pačius žinotų, ko jiems reikia. skaityti »

Programėlės, kurios palengvins vyrų gyvenimą

Kuris vyras nenorėtų sėkmingai derinti ir pareigas, ir pomėgius? Tą nesunkiai galima padaryti išnaudojant išmanųjį telefoną. skaityti »

Kitais metais laukia telefonų su dvigubomis kameromis lietus

Naujoji „Qualcomm“ technologija gali labai išpopuliarinti dvigubų kamerų panaudojimo galimybę išmaniuosiuose telefonuose. skaityti »

Kaip išsirinkti išmanųjį telefoną su ilgai veikiančia baterija?

Spartus mobiliųjų įrenginių technologijų vystymasis ne visada turi galingas baterijas, todėl dažnas naudotojas skundžiasi greitai išsikraunančiu telefonu. skaityti »