„Išmanieji“ lietuviai reguliariai telefone naudojasi 7 programėlėmis

Vidutiniškai savo išmaniajame telefone vienas Lietuvos gyventojas yra įsidiegęs 15 programėlių, o bent kartą per savaitę naudojasi 7 iš jų – parodė rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovės TNS LT atliktas tyrimas. skaityti »

Britai mokėjimo programėlėmis naudojasi 7 kartus per minutę

Tyrimai rodo, kad Didžiojoje Britanijoje praėjusiais metais mokėjimų, atliekamų naudojantis mobiliosiomis programėlėmis, apimtys išaugo 54 proc. ir siekė 347 mln. svarų sterlingų. skaityti »

Eksperimentas parodė, kad vyrai nepaleidžia savo telefonų iš rankų

Moterys gali dvigubai ilgiau išsiversti be telefono, tačiau nei vieni, nei kiti neišlaukia nė minutės. skaityti »

77 proc. paauglių net vasarą neįsivaizduoja gyvenimo be išmaniojo telefono

Vyresniųjų klasių moksleiviai aktyviai naudojasi įrenginiais ir mokslo metais, ir per atostogas. Remiantis „Kaspersky Lab“ duomenimis, 73 proc. 14–16 metų paauglių neįsivaizduoja gyvenimo be išmaniojo telefono, o 49 proc. negali be socialinių tinklų. skaityti »

Balta varna išmaniųjų telefonų pasaulyje „Elari CardPhone“

Koks turėtų būti šių dienų mygtukinis telefonas? Tikrai ne toks, kokia buvo legendinė „Nokia 3310“ ir panašūs modeliai. Stereotipai apie sunkius, griozdiškus ir dizaino prasme nepatrauklius telefonus-plytas – praeities dalykai. skaityti »

7 patarimai, kaip pailginti telefono baterijos gyvavimo trukmę

Atėjus vasaros sezonui ir vis daugiau laiko leidžiant gamtoje, ne vienam kyla sunkumų, norint įkrauti savo išmanųjį telefoną. skaityti »

Nauji LG „Stylus 2“ ir „X screen“ telefonai atkeliauja į Lietuvą

Kompanija „LG Electronics“ (LG) paskelbė, kad Lietuvoje pradedama prekiauti naujais mobiliaisiais telefonais „LG Stylus 2“ ir „X screen“. skaityti »

Švedijoje atidaryta parduotuvė be pardavėjų

Švedijos mieste Vikene atidaryta pirmoji pasaulyje parduotuvė be kasininkų ir apsaugininkų – jų darbą dirba išmanusis telefonas. skaityti »

Pristatyti nauji LG X serijos išmanieji telefonai

Mobiliųjų technologijų parodoje „Mobile World Congress 2016“ LG Electronics (LG) pristatys 2 naujus X serijos išmaniuosius telefonus: „X cam“ ir „X screen“. skaityti »

Lietuvoje bus prekiaujama išmaniuoju telefonu „LG K4 4G“

Naująjį LG K serijos išmanųjį telefoną „K4 4G“ bus galima įsigyti ir Lietuvoje. Telefonas pasižymės aukštos klasės funkcionalumu ir prieinama kaina. skaityti »