Parodoje „Wincor World 2012“ – modernūs BS/2 produktai savitarnos įrenginiams

Vokietijoje tęsiasi kasmetė specializuota paroda konferencija „Wincor World 2012“. Rheda-Wiedenbrück mieste renginį organizuojantis koncernas „Wincor Nixdorf“ drauge su 46 partneriais iš 90 pasaulio šalių pristato naujausius produktus, programinę įrangą, paslaugas, padedančius mažmeninės prekybos ir bankininkystės įmonėms optimizuoti savo veiklą pasitelkus į pagalbą moderniausias technologijas. skaityti »

Vokietijoje – paroda „Wincor World 2012“

Spalio 16 dieną Vokietijoje, Rheda-Wiedenbrück mieste, po „A2 Forum“ stogu, prasideda specializuota tarptautinė mažmeninės prekybos ir bankinės įrangos paroda konferencija „Wincor World 2012“. skaityti »

„Wincor World 2012“: novatoriškos idėjos sėkmingai verslo plėtrai

Vokietijos savitarnos įrangos gamintojos „Wincor Nixdorf“ svetainėje teigiama, kad joks kitas renginys nesiūlo tiek galimybių bankinio ir mažmeninės prekybos sektorių atstovams optimizuoti savo verslą pasitelkus į pagalbą naujausias technologijas, kaip „Wincor World“. Taigi, š. m. spalio 16–18 dienomis visi, kam rūpi jų verslo perspektyvos, kviečiami į Vokietiją, Rheda-Wiedenbrück miestą, kur vyks kasmetė specializuota tarptautinė paroda „Wincor World 2012“. skaityti »

BS/2 ir HTC Baltarusijos rinkoje pristatys bendrą kasos sprendimą

Bendrovė BS/2 su partnere НТС sėkmingai įgyvendino bendrą projektą dėl mokėjimo terminalo „Beetle/Mini“ įtraukimo į Valstybinį kasos aparatų ir specialiųjų kompiuterinių sistemų, leidžiamų naudoti Baltarusijos Respublikos teritorijoje, registrą. skaityti »

Tarptautinėje „Wincor Nixdorf“ įrenginių techninės priežiūros temoms skirtoje konferencijoje – BS/2 atstovai

Š. m. rugpjūčio 27–30 dienomis viena stambiausių bankinės įrangos gamintojų „Wincor Nixdorf“ organizavo penktąją tarptautinę konferenciją, skirtą techninio palaikymo klausimams (angl. 5th International Technical Support Conference, ITSC). Nedideliame Vokietijos miestelyje Bad Lippspringe „Wincor Nixdorf“ atstovai iš įvairių šalių bei keletas išskirtinių partnerių aptarė aktualiausias įrenginių techninio palaikymo ir priežiūros temas, susipažino su įmonės naujovėmis. skaityti »

BS/2 pristato naują „Wincor Nixdorf“ bankomatų modelį

Bendrovė BS/2, jau daugiau nei 16 metų tiekianti ir prižiūrinti bankinę įrangą, plečia savo asortimentą ir pristato naują bankomato modelį „ProCash 280“, skirtą naudoti uždarose patalpose. skaityti »

„KITEL 2012“: koja kojon su laiku

Programinio aprūpinimo inovacijos ir naujausi atradimai, Wi Fi ir VoIP įranga, verslo procesų optimizavimas bei daugybė kitų sprendimų bus pristatyta parodoje konferencijoje „KITEL 2012“, kuri vyks gegužės 29–31 dienomis Almatoje (Kazachstanas). skaityti »

„TIBO 2012“ skatins IKT industrijos Baltarusijoje plėtrą

Balandžio 25–28 dienomis Minske (Baltarusija) vyks 19-oji tarptautinė telekomunikacijų, informacinių ir bankininkystės technologijų, biuro technikos ir elektronikos paroda forumas „TIBO 2012“. skaityti »

Maskvoje – konferencija „ATMs in Russia & CIS“

Š. m. balandžio 24–25 dienomis Maskvoje vyks Tarptautinės bankomatų pramonės asociacijos (angl. ATM Industry Association; ATMIA) inicijuojama konferencija „ATMs in Russia & CIS“. skaityti »

Klimato sąlygos – bankomatams ne kliūtis

Ekstremalūs klimato reiškiniai, tokie kaip netikėtai užklupę šalčiai ar karščiai, dažnai suteikia daugybę nepatogumų mūsų kasdienei veiklai. Jie gali tapti ir viena iš laikinai sutrikusios bankomatų ir kitų savitarnos įrenginių veiklos priežasčių. skaityti »