Sėkmingas BS/2 ir „Wincor Nixdorf“ susitikimas

Bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriams intelektinius programinius sprendimus kuriančios ir tiekiančios tarptautinės bendrovės BS/2 delegacija vasario pradžioje su darbo vizitu lankėsi Vokietijoje. skaityti »

BS/2 delegacija lankėsi pagrindinėje „Wincor Nixdorf“ būstinėje

Š. m. vasario 8–9 dienomis Vokietijoje, Paderborno mieste, kompanija „Wincor Nixdorf“ rengė tarptautinius mokymus pardavimo specialistams. skaityti »

Įspūdžiai iš parodos „BakuTel 2011“

Jau 17 kartą Azerbaidžano sostinėje Baku vyko tarptautinė paroda konferencija „BakuTel 2011“. Šalies vyriausybės ypač remiamas renginys skirtas telekomunikacinėms ir informacinėms technologijoms pristatyti. skaityti »

Įmonėje „Penki kontinentai“ svečiavosi „Wincor Nixdorf“ atstovai

Vilniuje įsikūrusį centrinį įmonių grupės „Penki kontinentai“ biurą aplankė Vokietijos kompanijos „Wincor Nixdorf“ – ilgametės Lietuvos bendrovės partnerės – delegacija. skaityti »

BS/2: greitoji pagalba savitarnos įrenginiui

1995 metais Lietuvoje įrengti pirmieji bankomatai šiandien tapo neatsiejama šiuolaikinio verslo dalimi. skaityti »

Šiuolaikiniai bankai renkasi „Cash Recycling“ technologiją

Įmonė BS/2, tiekianti bankinę įrangą, kurianti sprendimus bankininkystės ir mažmeninės prekybos sektoriams, siūlo naujos kartos bankomatus CINEO. skaityti »

„Bank of Georgia“ klientams – patikimiausia pasaulyje grynųjų pinigų išdavimo sistema

Gruzijos bankas „Bank of Georgia“ iš kompanijos BS/2 įsigijo pirmuosius „PC8xx0“ serijos bankomatus ir pasiūlė savo klientams galimybę naudotis viena patikimiausių pasaulyje grynųjų pinigų išdavimo sistema bei daugybe papildomų funkcinių galimybių. skaityti »

Įrengtas 1000-asis „ASB Belarusbank“ bankomatas

2011 metų rugpjūčio 24 dieną žengtas simbolinis žingsnis – įrengtas 1000-asis „ASB Belarusbank“ bankomatas. skaityti »

„Wincor Nixdorf“ bankomatai pasiteisina

Vieno iš bankų atlikti tyrimai rodo, kad per keturis su puse mėnesio, kai Estijoje galioja euras, daugiausia problemų kilo išduodant penkių eurų kupiūras – daugiau nei pusė skundų, pateiktų dėl grynųjų pinigų bankomatų funkcionalumo, yra susiję su 5-ių eurų banknotais. skaityti »