Moksliniams tyrimams iš verslo skirta per 1 mln. eurų

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) skyrė daugiau kaip 1 mln. eurų mokslo ir studijų institucijoms už užsakomųjų darbų pagal verslo poreikius atlikimą. skaityti »

MITA skelbia konkursą dėl stažuočių NASA mokslinių tyrimų centre

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) skelbia naują konkursą dėl tarptautinių vasaros ir rudens stažuočių NASA mokslinių tyrimų centre 2016 metais, kurių metu studentai galės įgyti unikalių žinių ir praktinės patirties. skaityti »

Žvilgsnis iš vidaus: „Santakos“ slėnio KTU Mokslo, technologijų ir verslo centras

Lapkričio 14 d. Kaune duris pravers „Santakos“ slėnio KTU Mokslo, technologijų ir verslo centras. skaityti »

Kviečiame dalyvauti startuolių konkurso renginyje

Rugpjūčio 1 d. 10 val. Švietimo ir mokslo ministerijoje bus paskelbti MTEP rezultatų komercinimo konkurso nugalėtojai. skaityti »

Elektroninio mokslo vartai verslininkams atvers mokslo pasaulį, o mokslininkams – verslo

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kuria naują interneto portalą ir informacinę sistemą, suteiksiančius galimybę efektyviau bendradarbiauti mokslininkams ir verslininkams, pasinaudojant e. paslaugomis. skaityti »

Mokslininkai ir studentai raginami steigti įmones

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kviečia mokslininkus, tyrėjus ir studentus, turinčius idėjų, kaip mokslo žinias paversti verslu, dalyvauti konkurse. skaityti »

Jaunieji mokslininkai kviečiami dalyvauti konferencijoje „Life Sciences Baltics 2012“

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kviečia jaunuosius tyrėjus dalyvauti tarptautinėje konferencijoje „Life Sciences Baltics 2012“, kuri vyks rugsėjo 12–14 d. Vilniuje. MITA siekia atrinkti 20 perspektyvių jaunųjų mokslininkų (doktorantų), kuriems bus suteikta galimybė apsilankyti šioje konferencijoje nemokamai. skaityti »

Lietuvoje verslas turi išmokti iš mokslo daryti pinigus

Aktyviai diskutuojama apie verslo ir mokslo bendradarbiavimą ir vieningai sutariama, kad ši partnerystė būtina šalies pažangos, inovacijų, konkurencingumo didinimo ir gerovės kūrimo sąlyga. skaityti »

Verslas bus skatinamas naudotis mokslinių tyrimų rezultatais ir diegti inovacijas

Šiandien Lietuvos verslo konfederacija | ICC Lietuva ir Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra pasirašė ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį, kuri skatins verslo įmonių bendradarbiavimą pramoninių mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros bei inovacijų srityje. skaityti »