IFA 2016 parodoje LG pristatys HDR galimybes

„LG Electronics“ (LG) bendradarbiauja su gerai žinomais vaizdo transliuotojais ir techninio turinio tiekėjais, kad pademonstruotų HDR technologijos galimybes tarptautinėje elektronikos technologijų parodoje IFA 2016. skaityti »

Nauji LG „Stylus 2“ ir „X screen“ telefonai atkeliauja į Lietuvą

Kompanija „LG Electronics“ (LG) paskelbė, kad Lietuvoje pradedama prekiauti naujais mobiliaisiais telefonais „LG Stylus 2“ ir „X screen“. skaityti »

LG gaminiai dizaino apdovanojimuose „Red Dot“ įvertinti už išskirtinį dizainą

Šiemet vykusiuose prestižiniuose dizaino apdovanojimuose „Red Dot Awards“ du „LG Electronics“ gaminiai įvertinti kaip „Geriausi iš geriausių“, o dar trisdešimčiai už inovacijas ir išskirtinį dizainą skirtas „Red Dot Award“. skaityti »

LG pristato naują operacinę sistemą savo gaminiams

„LG Electronics“ pristato visiškai naują mobiliąją vartotojo sąsają „LG UX 5.0“, paremtą „Android Marshmallow OS“. skaityti »

LG pristato galingą išmanųjį telefoną už vidutinio kainą

„LG Electronics“ (LG) pasaulinėje mobiliųjų technologijų parodoje atskleis, kaip atrodys naujieji telefonai „LG Stylus 2“, kurie kaip ir jų pirmtakai „LG G4 Stylus“ bus komplektuojami kartu su įvesties rašikliu skaityti »

LG paskelbta tarp atsakingiausių bendrovių pasaulyje

„LG Electronics“ (LG) paskelbta tarp atsakingiausių tarptautinių bendrovių pasaulyje. Sąrašą kasmet sudarantis žurnalas „Corporate Knights“ LG vardą į bendrovių šimtuką įtraukia trečius metus iš eilės. skaityti »

LG pelnė dvidešimt vieną „CES Innovation Awards“ apdovanojimą

Artėjant didžiausiai metų elektronikos parodai „CES 2016“, vartotojiškos elektronikos asociacija paskelbė pirmuosius „CES Innovations Awards“ apdovanojimų laimėtojus. Tarp jų šiais metais net 21 vienas „LG Electronics“ gaminys. skaityti »

LG pelnė „Red Dot“ apdovanojimą „Metų prekės ženklas“

LG Electronics (LG) pelnė „Metų prekinio ženklo“ nominaciją tarptautiniuose „Red Dot“ dizaino apdovanojimuose. skaityti »

LG išmanusis telefonas „Nexus 5X“ – jau netrukus Lietuvoje

Naujausias „LG Electronics“ (LG) ir „Google“ flagmanas „Nexus 5X“ į Lietuvą atkeliaus lapkričio 9 dieną. skaityti »

Ilgų nuotolių elektromobilis „Chevrolet Bolt EV“ bus kuriamas kartu su LG

„General Motors“ naują elektromobilį „Chevrolet Bolt EV“ kurs kartu su „LG Electronics“. skaityti »