Kuprinė su integruota USB jungtimi – (70)

Išmaniosios technologijos šiomis dienomis juda tiesiog neįtikėtinais tempais į priekį. skaityti »

USB

USB jungties C tipo standarto kūrimas baigtas: pirmieji įrenginiai – dar šiais metais

„USB Promoter Group“ oficialiame pranešime spaudai skelbia, kad naujosios kartos C tipo „USB“ jungties standarto kūrimo darbai yra galutinai baigti. skaityti »

USB

„USB2USB“ – greitas būdas keistis informacija

USB atmintinės nieko nestebina, jas nešiojamės kaip namų raktus ar telefoną. Tačiau pripažinkite, jog neretai turite tris ar net keturias USB laikmenas. Kaip sužinoti, kas yra kurioje be kompiuterio? skaityti »

USB

„i–FlashDrive“ – patogu keistis informacija

Šiandien duomenų dalinimasis bei sinchronizavimas bevieliu ryšiu mums tampa jau įprastu reiškiniu, tačiau „Wi–Fi“ veikai ne visur. Ką daryti tada? Kompanija „Sanho“ „Apple“ gerbėjams siūlo pirmuosius pasaulyje išorinis duomenų kaupiklis pasaulyje „i–FlashDrive“. skaityti »

USB

USB atmintinė su „pratęsimo“ funkcija

USB atmintinės arba dar kitaip USB raktai tikrai ne naujiena. Jų būna įvairių formų, spalvų ir talpos. Bet kas atsitinka tada, kai visa atmintis išnaudota? Reikia kažką ištrinti ir rašyti naują informaciją. Tai išties nepatogu. Dizaineris Shiyu Xia siūlo USB atmintinę su „pratęsimo“ funkcija. skaityti »

USB

Išmanusis antkaklis

Dauguma mūsų namuose laiko naminius gyvūnus. Kaip žinia, populiariausi yra katės bei šunys. Dizaineris Jaehwa Lee siūlo išmanųjį antkaklį „Pet‘s View“ jūsų augintiniui. skaityti »

USB

Daugiafunkcis USB raktas

Kiek USB laikmenų turite? – vieną darbe, vieną prie raktų, dar pora namuose ir t.t. O kas būna, kai reikia iš vieno USB rakto perkelti duomenis į kitą? Atsakymas paprastas: laiko gaišimas. Taigi dizaineris Yiyan Cao siūlo neįprastą USB rakto konceptą. skaityti »

USB

Išmanusis USB raktas

USB raktas, ko gero, vienas dažniausiai pametamų įrenginių, o jį radęs asmuo ne tik gali sužinoti, kokia informacija yra viduje, bet ir ja pasinaudoti. skaityti »

USB

„Sony“ pristatė ypač ploną VAIO Z nešiojamąjį kompiuterį

„Sony Europe“ pristatė naują savo nešiojamųjų kompiuterių šeimos narį „VAIO Z“. skaityti »

USB

Saulės bikinis su USB jungtimi

JAV pagamintas saulės energiją elektra paverčiantis bikinis. skaityti »

USB