Žinoma Singapūro politikė pasidalins patirtimi, kaip šalis tapo pasaulio inovacijų lydere

Š. m. rugsėjo 13 d., antradienį, 10 val. Ūkio ministerija organizuoja susitikimą-diskusiją su žinoma Singapūro politike, pirmąja šios šalies Vyriausybės nare moterimi Lim Hwee Hua, kuri pasidalins patirtimi, kaip Singapūrui pavyko tapti pasauliniu inovacijų lyderiu. skaityti »

Lietuvoje pirmą kartą rengiama „Inovacijų savaitė 2016“

Šių metų rugsėjo 26–spalio 1 d. pirmą kartą Lietuvoje rengiama „Inovacijų savaitė 2016“, kurią Ūkio ministerija organizuoja kartu su partneriais. skaityti »

Paklausių profesijų grupių prognozės – interneto tinklalapyje

Apsisprendžiant dėl studijų abiturientams gali padėti Ūkio ministerijos atlikta stebėsena ir žmogiškųjų išteklių poreikio prognozavimas 2014-2018 metams. skaityti »

Šeštą kartą bus apdovanotas geriausias verslo ir mokslo bendradarbiavimo projektas

Originaliais sprendimais pasižymintys inovatyvūs produktai šiais metais bus įvertinti jau šeštąjį kartą Ūkio ministerijos skelbiamame konkurse „Verslo ir mokslo partnerystė 2016“. skaityti »

Ūkio ministerija kviečia verslininkus dalyvauti konkurse apdovanojimui „Už nuopelnus verslui“ gauti

Ūkio ministerija kviečia verslininkus pristatyti savo pasiekimus apdovanojimui „Už nuopelnus verslui“ gauti. Paraiškų, kurias įmonės gali teikti pagal 6 nominacijas, laukiama iki š. m. rugsėjo 9 d. skaityti »

Europos kosmoso agentūra atveria duris Lietuvos verslui

Lietuvos technologinės bendrovės kviečiamos domėtis kosminių technologijų kūrimu ir atvykti į Europos kosmoso agentūros (EKA) renginius. skaityti »

Atsisakoma popierinių licencijų išdavimo

Vyriausybė pritarė Ūkio ministerijos siūlymui licencijas išduoti, jas keisti, stabdyti ar panaikinti tik elektroniniu būdu. skaityti »

Verslininkai raginami ieškoti partnerių bendriems projektams

Ūkio ministerija kartu su Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kviečia verslininkus bendradarbiauti su mokslo ir studijų institucijomis ir rengtis bendriems inovacinių čekių projektams. skaityti »

Ūkio ministerija kviečia studentus dalyvauti magistro darbų konkurse

Ūkio ministerija kviečia aukštųjų universitetinių mokyklų magistrantus ir jų mokslinius vadovus dalyvauti magistro darbų konkurse. skaityti »

Ūkio ministras: „Mokslo ir verslo bendradarbiavimui – 2,9 mln. eurų ES investicijų“

Ūkio ministerija, siekdama skatinti verslo ir mokslo bendradarbiavimą ir klasterizaciją, vykdant mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų veiklas, kviečia Lietuvos įmones pasinaudoti galimybe įgyvendinti projektus pagal 2014–2020 metų Europos Sąjungos (ES) investicijų priemonę „Inoklaster LT“. skaityti »