Bankrutuojančių asmenų turto pardavimo varžytynės bus vykdomos elektroniniu būdu

Vyriausybė pritarė Ūkio ministerijos parengtam projektui, kuriuo siūloma sudaryti galimybę bankrutuojančios ar bankrutavusios įmonės, fizinio asmens, kuriam iškelta bankroto byla, turtą parduoti elektroniniu būdu. skaityti »

Ūkio ministerija kviečia teikti paraiškas dalyvauti konkurse „Verslo ir mokslo partnerystė 2014“

Ūkio ministerija, siekdama skatinti kurti ir diegti inovacijas, populiarinti verslo ir mokslo bendradarbiavimą, taikomųjų mokslinių tyrimų plėtrą ir jų pritaikymą versle, jau ketvirtą kartą organizuoja konkursą „Verslo ir mokslo partnerystė“ ir kviečia teikti paraiškas. skaityti »

Ūkio ministerija už verslo idėjas ir ekonomines įžvalgas magistrams įteiks apdovanojimus

Atrinkti Ūkio ministerijos skelbto aukštųjų universitetinių mokyklų studentų geriausių magistro darbų konkurso laimėtojai, kurių mokslinių darbų temos siejosi su šalies ekonomikos augimu ir konkurencingumo skatinimu. skaityti »

Seminarai apie eurą – kiekvienoje Lietuvos savivaldybėje

Rugsėjo 8 d. pradedamas seminarų apie euro įvedimą ciklas, kurio metu 60-yje Lietuvos savivaldybių per tris mėnesius bus surengta mažiausiai 70 informacinių renginių. skaityti »

Ūkio ministerijoje tartasi, kaip palengvinti litų keitimo į eurus sąlygas

Ūkio ministerijoje įvyko Verslo aplinkos darbo grupės posėdis, per kurį buvo pristatyta, kaip ketinama palengvinti gyventojams litų keitimą į eurus. skaityti »

Ūkio ministerija kviečia išradėjus ir dizaino kūrėjus pasinaudoti parama ir apsaugoti intelektinę nuosavybę

Ūkio ministerija kviečia įmones ir mokslo institucijas teikti paraiškas gauti paramą intelektinės nuosavybės teisių apsaugos projektams vykdyti. skaityti »

Norite sužinoti apie eurą – kviečiame į seminarus visoje Lietuvoje

Ruošiantis euro įvedimui Lietuvos regionuose prasideda nemokamų informacinių seminarų ciklas, kurio metu bus surengta beveik 100 informacinių seminarų euro klausimais. skaityti »

Ūkio ministerija apie verslo ir investicinę aplinką

Reaguodama į š. m. vasario 24 d. Lietuvos laisvosios rinkos instituto pristatytus Lietuvos ekonomikos tyrimo rezultatus, Ūkio ministerija teikia faktus apie verslo ir investicinę aplinką Lietuvoje. skaityti »

Ūkio ministerijos atstovai ir Latvijos Respublikos ekonomikos ministerijos ekspertai aptarė euro įvedimo klausimus

Sausio 21 d. Ūkio ministerijos ir Valstybinės ne maisto produktų inspekcijos atstovų delegacija, vadovaujama ūkio viceministrės Rasos Noreikienės, Rygoje susitiko su Latvijos Respublikos ekonomikos ministerijos ir Latvijos vartotojų teisių apsaugos centro atstovais. skaityti »

Pritarta Ūkio ministerijos siūlymui tobulinti Investicijų įstatymą

Vyriausybės pasitarime pritarta Ūkio ministerijos siūlymui suvienodinti pramoninių parkų veiklos reguliavimą Investicijų įstatyme. skaityti »