„Siemens“ pelnė apdovanojimą už inovacijas Vokietijos pramonėje

„Siemens“ pelnė Vokietijos pramonės inovacijų apdovanojimą didelių bendrovių kategorijoje. skaityti »

„Siemens“: beveik po 40 išradimų kasdien

Technologijų ir inovacijų bendrovė „Siemens“ finansiniais 2011 metais sukūrė 8 600 naujų išradimų – beveik po 40 kiekvieną darbo dieną. skaityti »

Finansiniais 2011 metais „Siemens“ fiksavo rekordinius veiklos rezultatus

Technologijų ir inovacijų bendrovė „Siemens“ finansiniais 2011 metais fiksavo rekordinius veiklos rezultatus ir naujus metus pradeda sustiprinusi savo pozicijas. skaityti »

„Siemens“ ir BMW sukūrė universalią spartaus įkrovimo sistemą elektromobiliams

Technologijų ir inovacijų bendrovė „Siemens“ drauge su Vokietijos automobilių gamintoju BMW suprojektavo elektros lizdą, kuris leidžia elektromobilius sparčiai įkrauti tiek pastoviąja (DC), tiek kintamąja srove (AC). skaityti »

Baigti „Siemens“ vėjo jėgainių parko Šilalės rajone montavimo darbai

Šilalės rajone baigiamas montuoti technologijų bendrovės „Siemens“ ir alternatyvios energijos projektų plėtros įmonių grupės „4energia“ vėjo jėgainių parkas. skaityti »

Naujas „Siemens“ medicinos įrenginys trumpins vėžio gydymo spinduliavimu trukmę

„Siemens“ sveikatos priežiūros sektorius pristatė naują technologinį būdą, kuris apie 80 procentų sutrumpins vėžio gydymo spinduliavimu trukmę. skaityti »

„Siemens“ pristatė pirmąjį pasaulyje hibridinį lėktuvą, varomą elektra

Drauge su partneriais kompanija „Siemens“ pristatė ir pademonstravo pirmąjį pasaulyje lėktuvą su serijine hibridine elektrine pavarų sistema. skaityti »