Poilsis darbe – tai įmanoma!

Kokie šiuolaikinių darbuotojų lūkesčiai dėl darbo sąlygų? Įmonių grupės „Penki kontinentai“ vidinis tyrimas parodė, kad darbuotojai norėtų patalpų, kuriose galėtų trumpam „pabėgti“ nuo darbo rutinos. skaityti »

Penkios specialybės, kurių Lietuvos darbdaviai ieško dažniausiai

IT specialistus personalo atrankos ekspertai išskiria kaip pačius geidžiamiausius darbo rinkoje. skaityti »

Biurų pastatai su treniruokliais ir masažuotojais – kaip milžiniškos kompanijos atrakina darbuotojų kūrybiškumą?

Įsivaizduokite įmonę, kuri iš visų savo darbuotojų ne prašo, bet reikalauja į užduotis žvelgti netradiciškai. skaityti »

Kokios savybės padės neužleisti vietos robotui?

Retas įsivaizduojame savo darbo dieną be kompiuterio ar išmanaus telefono, tačiau ateityje technologijų įtaka didės dar labiau. skaityti »

Dilema nerandantiems darbo: laukti, kol pasikeis rinka, ar persikvalifikuoti?

Nors šių metų rugpjūčio 1 d. Lietuvos darbo biržoje buvo registruota 134,1 tūkst. darbo ieškančių žmonių, nesutampa darbdavių ir darbuotojų lūkesčiai dėl darbo pobūdžio. skaityti »

V. Sutkus: būsimų bedarbių rengimą stabdo rinka

Pristatome Lietuvos verslo konfederacijos prezidento Valdas Sutkaus mintis apie Lietuvos švietimo pertvarką. skaityti »

Robotizacija kurs naujas darbo vietas

Pramonė neišvengiamai turi pereiti prie robotizacijos tam, kad būtų didinamas darbų efektyvumas, atliekamų užduočių tikslumas ir užtikrinamas saugumas. Taip tikina ekspertai ir priduria, kad robotų kuriama ekonominė nauda – akivaizdi. skaityti »

Neįgaliųjų organizacija imasi socialinio verslo

Protinę negalią turinčių asmenų užimtumu besirūpinanti neyriausybinė organizacija VšĮ Lobių dirbtuvės imasi naujos veiklos – medžio gaminių pardavimu el. parduotuvėje. skaityti »

Besirenkantiems planšetę: svarbiausių parametrų ketvertukas

Planšetė šiandien gali tapti nepamainomu prietaisu, skirtu ne tik praleisti laisvalaikį žiūrint filmus ar skaitant knygas, tačiau ir atliekant su darbu susijusias užduotis. skaityti »

Kaip ateityje atrodys darbas?

Rinkdamasi darbą jaunoji karta kreipia dėmesį į darbdavio siūlomą techninę įrangą, galimybę dirbti iš namų ir per skirtingus įrenginius. Kokie darbo pokyčiai laukia netolimoje ateityje? skaityti »