Lietuvos įmonė prisideda prie Nigerijos bankų saugumo

Afrika yra didelių kontrastų šalis, kurioje vienu metu galima aptikti aktyviai besiplėtojančius miestus, o šalimais – skurdą ir lūšnynų rajonus. skaityti »

Apie pinigų ciklo evoliuciją ir grynųjų judėjimo valdymo strategiją – tarptautiniame seminare

Tarptautinis seminaras apie grynųjų pinigų operacijas yra vienas iš autoritetingų forumų, suburiančių grynųjų pinigų srautų valdymo specialistus iš komercinių ir valstybinių bankų. skaityti »

V. Nazarenko: apie S&G 2019-ųjų planus ir partnerystę su BS/2

Jau daugiau nei 160 metų pasaulyje žinomas „Sargent and Greenleaf“ (S&G) vardas. skaityti »

BS/2 teikia grynųjų pinigų srauto stebėsenos paslaugas VTB bankui Sakartvele

„VTB Bank (Georgia)“ yra vienas iš stambiausių Sakartvelo (Gruzijos) bankų. Per beveik 15 veiklos metų jis išaugo į šiuolaikinę finansų organizaciją, nuolat diegiančią inovacijas ir tobulinančią paslaugų kokybę. skaityti »

„BankExpo 2019“: pažangūs IT sprendimai ir savitarnos kanalų plėtra

Uzbekistano sostinėje Taškente neseniai šurmuliavo paroda „BankExpo 2019“, kurioje aktyviai dalyvavo „Penkių kontinentų“ grupės įmonės BS/2 ir „ASHBURN International“. skaityti »

Svarbus bankomatų apsaugos žingsnis: BS/2 stiprina partnerystę su S&G

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) pasirašė partnerystės susitarimą su pasauline seifų sistemų gamintoja „Sargent and Greenleaf“ (S&G). skaityti »

„Diebold Nixdorf“ partnerių suvažiavimas: atsiskaitymų grynaisiais pinigais augimas ir išskirtinis dėmesys klientui

2018 m. atsiskaitymas grynaisiais pinigais pasaulyje išaugo 0,7 proc. – labiausiai Europoje (3,2 proc.) ir Amerikos kontinentuose (2,9 proc.). skaityti »

Įmonė BS/2 apdovanota už pasiekimus Uzbekistane

„Penkių kontinentų“ grupei priklausanti įmonė BS/2, kurianti ir diegianti bankinių technologijų sprendimus, įvertinta už verslo pasiekimus Uzbekistano rinkoje. skaityti »

Bankinių paslaugų pokyčiai. BS/2 ir „ASHBURN International“ parodoje „BankExpo 2019“

Bankinių paslaugų, įrangos ir technologijų paroda „BankExpo 2019“ – svarbus įvykis ne tik Uzbekistano valstybiniams ir komerciniams bankams, draudimo bei lizingo bendrovėms, bet ir tarptautinėms įmonėms, besidominčioms šios šalies rinka. skaityti »