Kaip keičiasi bankinė savitarna Uzbekistane: pagrindinės konferencijos „Banking Fusion 2019“ įžvalgos

Lapkričio pabaigoje Uzbekistane vykusi bankinės savitarnos konferencija parodė, kad šalis pasiruošusi diegti ir naudoti bankines inovacijas. skaityti »

Bankomatai ar automatinės grynųjų pinigų įnešimo mašinos? Kas naudingiau bankams, siūlantiems saviinkasacijos paslaugas savo klientams?

Nepaisant sparčiai populiarėjančių atsiskaitymų negrynaisiais pinigais, prekybos ir paslaugų teikimo įmonėse vis dar masiškai cirkuliuoja ir kaupiami grynieji pinigai. Norint surinkti juos iš kasų, kad be reikalo negulėtų talpyklose, o „uždirbtų“ prekybininkui papildomos vertės, praverčia saviinkasacijos įrenginiai. skaityti »

Konferencijoje „Banking Fusion“ aptartos svarbiausios bankinės savitarnos tendencijos

Lapkričio 26 ir 27 dienomis Uzbekistane, Taškente, vyko tarptautinė konferencija „Banking Fusion“ apie bankinę savitarną. Daugiau nei 100 finansų sektoriaus atstovų iš Uzbekistano, Kazachstano, Kirgizijos, Tadžikistano, Azerbaidžano, Sakartvelo, Rusijos, Baltarusijos, Vokietijos, Lietuvos ir Šveicarijos susirinko Uzbekistano sostinėje aptarti, kaip pastaraisiais metais keičiasi bankinės savitarnos pasaulis ir kokie veiksniai daro įtaką bankiniam sektoriui. skaityti »

Taškente aptartos inovacijos, padedančios valdyti grynųjų pinigų srautus

Lapkričio 12–13 dienomis Uzbekistane, Taškente, vyko tarptautinė konferencija apie grynųjų pinigų judėjimą, inkasaciją ir kasų operacijas bankuose „NDO Tashkent 2019“. skaityti »

Bankiniame forume Baku – Azerbaidžano negrynųjų ekonomikos tendencijos

Lapkričio 6 ir 7 dienomis Azerbaidžane, Baku, vyko IV-asis tarptautinis bankinis forumas „Ekonomika be grynųjų pinigų: patikimos bankininkystės link“. Tai vienas iš laukiamiausių ir reikšmingiausių šio regiono bankinės srities renginių. skaityti »

„BFI Cup“ turnyre geriausiai sekėsi SEB banko atstovams

Lapkričio 9–10 d. Vilniuje jau 12-ą kartą vyko „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) remiamas tarptautinis bankų ir finansų įstaigų teniso turnyras „BFI Cup“. Šiemet turnyre dalyvavo daugiau nei 70 žaidėjų iš 14-ikos Lietuvos, Latvijos ir Baltarusijos finansinių įstaigų. skaityti »

Artėjant tarptautiniam bankų ir finansų įstaigų teniso turnyrui „BFI Cup“ (1)

Artėjant šiemetiniam „BFI Cup“ teniso turnyrui, su organizatoriumi Arūnu Valicku kalbėjomės apie tai, kaip ir kodėl kilo mintis rengti būtent šį profesinį turnyrą, kas pasikeitė per 12 metų ir kas dar laukia ateityje. skaityti »

„Banking Forum Baku“: ekonomikos be grynųjų pinigų link pasitelkus inovatyvius sprendimus

Azerbaidžano sostinėje Baku lapkričio 6–7 d. jau ketvirtą kartą vyks bankinių technologijų forumas „Banking Forum Baku“, kurio tema – „Ekonomika be grynųjų pinigų: patikimos bankininkystės link“. skaityti »

„TBC Bank“ grynųjų pinigų srautui valdyti pasirinko „Cash Management.iQ“

Vienas iš stambiausių Sakartvelo bankų „TBC Bank“ susidomėjo Lietuvos bendrovės BS/2 siūlomais grynųjų pinigų judėjimo valdymo sprendimais, padedančiais kontroliuoti grynuosius bankomatų tinkle ir atsiskaitymų centruose. skaityti »

Į „Banking Fusion 2019“ Taškente susirinks bankininkai iš 6 šalių

Lapkričio 26–27 dienomis Uzbekistane, Taškente, vyks tarptautinė bankinė konferencija „Banking Fusion 2019“. Joje dalyvaus Centrinės Azijos bei Kaukazo regionų kredito ir finansinių organizacijų atstovai, bankinių technologinių sprendimų kūrėjai ir tiekėjai. skaityti »