Buvo „nulaužti“ tūkstančiai spausdintuvų

Sausio pabaigoje Bochumo Rūro universiteto (Vokietija) paskelbti spausdintuvų tyrimo rezultatai sudomino ir kibernetinius nusikaltėlius. skaityti »

„Canon“ išleidžia rašalinių verslo klasės spausdintuvų seriją

„Canon“ paskelbė atnaujinanti savo „SoHo“ ir mažoms įmonėms skirtų spausdinimo įrenginių asortimentą išleisdama MAXIFY įrenginių seriją. skaityti »

HP plečia spausdintuvų kasečių perdirbimo programą

HP pristatė išplėstų galimybių perdirbimo sprendimus, kurie padės kompanijos klientams Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje sumažinti spausdinimo darbų daromą poveikį aplinkai ir pasinaudoti originaliųjų HP spausdinimo medžiagų kokybės teikiamais pranašumais. skaityti »

HP biuro spausdintuvai su „ePrint“ technologija padeda mažinti sąnaudas

HP išleido naujus biuro spausdintuvus – daugiafunkcį „Officejet Pro 276dw MFP“ir įprastą „251dw“, kurie sukurti organizacijoms, ieškančioms nebrangių spausdintuvų su belaidžiu ryšiu ir pažangiausiomis rinkoje valdymo priemonėmis. skaityti »

Pristatomas bendras HP ir „Samsung“ mobiliojo spausdinimo sprendimas

HP pasiūlė naują spausdinimo sprendimą, integruotą į kai kuriuos „Samsung“ mobiliuosius aparatus, kuriuo besinaudodami žmonės galės tiesiogiai belaidžiu būdu spausdinti su daugiau nei 180 HP tinklinių rašalinių bei lazerinių spausdintuvų modelių. skaityti »

HP spausdintuvai dirbs su „Mac OS X Lion“ operacine sistema

Kompanija HP paskelbė, kad jos spausdintuvų tvarkyklės veiks ir su „OS X Lion“ – naująja „Apple“ operacine sistema. skaityti »