Prezidentė pasveikino mokinius ir mokytojus su Mokslo ir žinių diena

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė nuoširdžiai pasveikino visus šalies mokinius ir mokytojus Rugsėjo 1-osios – Mokslo ir žinių dienos – proga. skaityti »

Prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimas su Mokslo ir žinių, laisvės diena

Mokslas ir žinios yra mūsų laisvės pamatas. Rugsėjo 1-oji sujungia šias vertybes. Būtent ant jų, būtent mokykloje klojami kiekvienos tautos gyvenimo pagrindai. skaityti »

Rugsėjo 1-ąją bus teikiami pirmokų pasai

Rugsėjo 1-ąją kiekvienas pirmokas gaus Lietuvos pirmoko pasą. Šiuos simbolinius dokumentus visiems pirmokėliams dovanoja Švietimo ir mokslo ministerija. skaityti »

Rugsėjo 1-oji – Mokslo ir žinių diena

Rugsėjo 1-oji – naujųjų mokslo metų pradžia. Mokydamasis mokykloje vaikas užauga, subręsta, mokosi ne tik mokslo dalykų, bet ir bendravimo, gerų jausmų. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministro sveikinimas su Rugsėjo 1-ąja

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius sveikina moksleivius, mokytojus, tėvus, studentus ir dėstytojus su naujais mokslo metais. skaityti »

Mokyklos gali nuspręsti, kada šiemet rengti Rugsėjo 1-osios šventę

Šiais metais Rugsėjo 1-oji, Mokslo ir žinių diena, bus šeštadienį. Todėl pačios mokyklos turėtų pasirinkti, kada rengti mokslo metų pradžios šventę: ar šeštadienį, ar pirmadienį, rugsėjo 3 dieną. Pamokos mokyklose turi prasidėti pastarąją dieną. skaityti »

Rugsėjo 1–ąją duris atvers dar 29 per vasarą atnaujintos mokyklos

Rugsėjo 1–ąją dar 29 per vasarą renovuotos šalies mokyklos pastiks savo mokinius atnaujintomis patalpomis. skaityti »

Minima Mokslo ir žinių diena

Rugsėjo 1-oji – naujųjų mokslo metų pradžia visose Lietuvos mokymo įstaigose: pagrindinėse, vidurinėse, aukštesniosiose ir aukštosiose. skaityti »

Ministro Pirmininko A. Kubiliaus sveikinimas Rugsėjo 1-osios proga

Mieli mokytojai, mieli moksleiviai ir jų tėveliai, mieli studentai, profesoriai ir akademinės bendruomenės nariai, nuoširdžiai sveikinu su Rugsėjo 1-ąja, su naujų mokslo metų pradžia. skaityti »