Išmanioji televizija visą vasarą už neįtikėtiną kainą

Atėjus kalendorinei vasarai, „Penki“ nori pradžiuginti savo esamus ir būsimus klientus ypatingais pasiūlymais. Vasaros laikotarpiu užsisakę „Penki“ išmaniąją televiziją, ja vasaros mėnesiais galėsite naudotis tik už 1 Eur/ mėn. skaityti »

Klientų lojalumui išlaikyti vien akcijų nepakanka

Kovo 19-ąją daugiau nei 20-yje šalių švenčiama Tarptautinė kliento diena. Ji įtraukta į minėtinų dienų sąrašą, siekiant gerinti klientų aptarnavimo kultūrą, paskatinti kokybiškesnių ir įvairesnių prekių bei paslaugų pasiūlą, plačiau informuoti visuomenę apie įmonių veiklą, jų darbo specifiką. skaityti »

Ar žinote, kam dar naudojamas šviesolaidinis kabelis?

Ar žinote, kad šviesolaidinis kabelis naudojamas anaiptol ne tik sparčiam interneto ryšiui užtikrinti? skaityti »

Sostinės gyventojams duoda „Penkis“, šalies verslui – „Profit“

Prieš 20 metų spalio 28 d. UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Vilniuje pradėjo tiesti šviesolaidinio interneto tinklą. Tai buvo pirmasis toks modernus ryšio tinklas šalyje, gerokai pažangesnis ir pranašesnis už iki tol naudotus kitų tiekėjų varinius kabelius. skaityti »

Šviesolaidiniam internetui Lietuvoje jau 20

1998 m. spalio 28 d. UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, priklausanti „Penkių kontinentų“ įmonių grupei, Lietuvoje pradėjo tiesti pirmąjį šviesolaidinį interneto tinklą. skaityti »

Naujas „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ valdybos narys – Tomas Augucevičius (2)

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausančios UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ valdybos nariu tapo Tomas Augucevičius, grupėje jau einantis UAB „Penkių kontinentų bankinių technologijų“ (BS/2) generalinio direktoriaus pavaduotojo ir šios įmonės valdybos nario pareigas. skaityti »

Kelionė interneto kabeliais – iki mėnulio ir triskart aplink žemę

Šiuolaikinė karta jau sunkiai įsivaizduoja, kad kažkada interneto nebuvo. O ar žinote, kaip iš tikrųjų veikia internetas? skaityti »

IT paslaugas teikiantys „rykliai“ užmiršta smulkų verslą – siūlome išeitį

Skaitmeniniame amžiuje vis svarbesnį vaidmenį atlieka informacinių technologijų priežiūra. skaityti »

Emociukų gimtadienis. Kas pirmasis el. paštu išsiuntė šypsenėlę?

Šiuolaikiniame gyvenime bendraujant virtualiai, išgyvenimus ir nuotaiką padeda reikšti emociukai (ang. emoji) – ženkliukai, perteikiantys emociją. skaityti »

Spartusis interneto tinklas remia sparčią futbolo komandą

Šviesolaidinis tinklas „Penki“ tapo Vilniaus futbolo klubo „Viltis“ rėmėju. skaityti »