„Penki“ ir GOODLIFE dovanojo dar vieną nemokamą treniruotę

Besibaigiant vasarai šviesolaidinis tinklas „Penki“ ir sporto bei laisvalaikio klubas GOODLIFE pakvietė visus norinčius dar šiltą vakarą pasportuoti gryname ore. skaityti »

Kas sukūrė žiniatinklį ir kas turi nuo jo raktus?

Internautai. Visame pasaulyje jų yra daugiau nei septyni su puse milijardo. O ar žinote, kam turime dėkoti už tai, kad turime žiniatinklį ir galime vadintis internautų vardu? skaityti »

„Penki“ ir GOODLIFE kviečia į nemokamą treniruotę Verkių regioniniame parke (2)

Šviesolaidinis tinklas „Penki“ ir sporto bei laisvalaikio klubas GOODLIFE kviečia į antrą nemokamą funkcinę treniruotę. Susitikime rugpjūčio 23 d. (ketvirtadienį) 19.30 val. Verkių regioniniame parke. skaityti »

Lukas Keraitis: jei interneto greitis mažas, geriau siųsti pašto karvelį

Lukas Keraitis muzikuoja žinomoje grupėje „Abudu“, yra interneto TV laidos „IT+“ vedėjas, o neseniai filmavosi ir šviesolaidinio interneto „Penki“ reklamose. skaityti »

„Penki“ – tarp geriausių „myPlan“ pasiūlymų

Šviesolaidinio tinklo „Penki“ paslaugas teikianti bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ pradėjo bendradarbiauti su Lietuvos interneto ir televizijos tiekėjų parinkimo įmone „myPlan“. skaityti »

Sparčiausias internetas studentams – už studentišką kainą

Kaip manote, be ko negali gyventi nė vienas studentas? Kalba ne apie maistą, bet apie technologiją, suteikiančią galimybę turėti ryšį su visu pasauliu. skaityti »

Elita Citovičiūtė gyvena dviejose šeimose

Fotomodelis ir socialinių tinklų žvaigždė Elita Citovičiūtė gyvena aktyvų gyvenimą – dalyvauja įvairiose fotosesijose, veda laidą „IT+“, yra šviesolaidinio interneto tiekėjo „Penki“ reklaminis veidas, daug keliauja po įvairias pasaulio šalis. skaityti »

Kviečiame į nemokamą treniruotę!

Nori gražios figūros? Geros sveikatos? Tiesiog jaustis laimingas? Kad ir kiek egzistuotų būdų tą pasiekti, pats veiksmingiausias ir sveikiausias – mankšta. skaityti »

Šviesolaidinio interneto tiekėjas PENKI siūlo naują paslaugą – mobilųjį internetą

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, valdanti šviesolaidinį tinklą PENKI, kuris prieinamas daugiau nei 120 tūkst. būstų daugumoje Vilniaus mikrorajonų, siūlo naują paslaugą – mobilųjį internetą. skaityti »

Šviesolaidinis tinklas „Penki“ rūpinasi jaunimo motyvacija

Šviesolaidinis tinklas „Penki“ padovanojo Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos vienuoliktokams bilietų į festivalį „Vibelift“, skirtą skatinti jaunimą aktyviau siekti savo tikslų ir tobulėti. skaityti »