Moterys mokysis kurti savo verslą

Klaipėdoje, Šiauliuose ir Kaune vyks projekto „Išmani moteris“ mokymai. Juos bus galima stebėti ir tiesiogiai per internetą. skaityti »

Kauno smulkieji verslininkai supažindinti su eurų banknotų ir monetų apsaugos priemonėmis

Kauno Urmo prekybos miestelyje vykusiame seminare smulkieji verslininkai supažindinti su būsimąja Lietuvos valiuta – eurais. skaityti »

Mitai apie startuolius: „žalias“ studentas, svajojantis apie milijoną?

Vyrauja nuomonė, jog startuolius kuria tik jauni ir patirties neturintys studentai. Tačiau vidutinis startuolių steigėjų amžius siekia beveik 30 metų. skaityti »

Valstybės investicijos į startuolius atsipirko ir davė grąžos

Praėjusiais metais startuoliams skyrusi daugiau nei milijoną litų, valstybė mokesčių forma ne tik susigrąžino šias investicijas, bet ir papildė biudžetą dar 0,5 mln. litų. skaityti »

Jaunimą verslo pradžios keliu pirmuosius metus profesionalai ves už dyką

Jauni žmonės, norintys pradėti savo verslą, vėl galės nemokamai gauti individualių profesionalų konsultacijų ir dalyvauti mokymuose. skaityti »

Lietuvos startuoliai investuotojų ieškos Tel Avive, Londone, Berlyne ir Stokholme

VšĮ „Versli Lietuva“ pradeda analogų Lietuvos startuolių istorijoje neturintį projektą „Startup Lithuania Roadshow“. skaityti »

Silicio slėnio investuotojai žvalgysis verslo idėjų Vilniuje: nuo robo-auklės iki internetinių verslo sprendimų

Lapkričio 15–16 d. Lietuvos parodų ir konferencijų centre LITEXPO pirmą kartą vyks tarptautinė konferencija „Silicon Valley Comes to the Baltics", į kurią atvyksta net 15 investuotojų iš Silicio slėnio ir tūkstantis verslo entuziastų iš kaimyninių šalių. skaityti »

IT paslaugų eksportas per pastaruosius metus augo dvigubai

Lietuvoje 2012 m. antrojo ketvirčio paslaugų eksporto augimo tempas buvo didžiausias tarp trijų Baltijos šalių. Stipriai prie to prisidėjo šalies IT paslaugų eksportas, kuris, palyginti su 2011 m. antruoju ketvirčiu, išaugo dvigubai – nuo 33,5 mln. litų iki 62,9 mln. litų. skaityti »

Didžiausias verslumo renginys Vilniuje truks dvi dienas

Spalio 12–13 d. „Litexpo“ parodų centre – didžiausias šių metų verslumo renginys. skaityti »

Atnaujintoje svetainėje Verslilietuva.lt – galimybė apskaičiuoti savo verslo sėkmę

VšĮ „Versli Lietuva“, padedanti pradedantiesiems verslininkams bei plečiantiems savo veiklą į užsienį, pristato atnaujintą svetainę Verslilietuva.lt. skaityti »