Premjeras su pedagogų atstovais aptarė švietimo sistemos finansavimo ir mokytojų atlyginimo klausimus

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius priėmė švietimo darbuotojų profesinių sąjungų atstovus bei aptarė kitas su mokytojų darbo sąlygomis susijusias temas. skaityti »

Premjeras A. Butkevičius susitiko su Lietuvos studentų sąjungos atstovais

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius priėmė Lietuvos studentų sąjungos atstovus. skaityti »

Bankai turėtų skatinti ilgalaikius indėlius

Lietuvos bankai turėtų skatinti ilgalaikius indėlius, mokant už juos didesnes palūkanas, teigia premjeras Algirdas Butkevičius. skaityti »

Premjeras susitiko su projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“ dalyviais

Šiandien Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius priėmė buvusius projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“ dalyvius. skaityti »

Premjeras A. Butkevičius su eurokomisaru A. Šemeta kalbėjosi apie Lietuvos pasirengimą įsivesti eurą

Šiandien Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius priėmė Lietuvoje besilankantį už mokesčius, muitus, statistiką, auditą ir kovą su sukčiavimu atsakingą Europos Komisijos (EK) narį Algirdą Šemetą ir finansų ministrą Rimantą Šadžių. skaityti »

Premjeras: žengtas žingsnis stiprinant bankų sąjungą

Premjeras Algirdas Butkevičius laiko sveikintinu antradienį Europos Parlamente patvirtintą sprendimą dėl naujų bankų taisyklių, kurios užtikrins bankų problemų sprendimą pačių bankų lėšomis, o ne iš mokesčių mokėtojų kišenės. skaityti »

Briuselyje viešinčio premjero darbotvarkėje – pokalbiai apie euro įvedimą

Briuselyje vykstančiame Europos Sąjungos (ES) ir Afrikos valstybių vadovų susitikime dalyvaujantis Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičiaus susitiko su Europos Komisijos (EK) Pirmininku Jose Manueliu Barroso, komisarais Algirdu Šemeta ir Joaquinu Almunia. skaityti »

Premjeras pasveikino Lietuvos mokslo premijų laureatus

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius Vyriausybės vardu pasveikino Lietuvos mokslo premijų laureatus. skaityti »

Premjeras susitiks su TVF misijos atstovais

Pirmadienį Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius susitiks su Tarptautinio valiutos fondo (TVF) misijos atstovais. skaityti »

Premjeras su švietimo ir mokslo ministru aptarė aukštojo mokslo finansavimo klausimus

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius priėmė švietimo ir mokslo ministrą Dainių Pavalkį, su kuriuo aptarė aukštojo mokslo finansavimo klausimus. skaityti »