„Canon“ papildė kompaktinių fotoaparatų kolekciją

„Canon“ šiandien papildė savo kompaktinių fotoaparatų kolekciją naujais modeliais „PowerShot SX510 HS” ir „PowerShot SX170 IS“. „PowerShot SX510 HS“ optiškai artina 30 kartų, o „PowerShot SX170 IS“ – 16 kartų. skaityti »

Pristatytas klasikinio dizaino fotoaparatas „Panasonic LUMIX GX7“

Pristatytas „Panasonic LUMIX GX7“ keičiamo objektyvo fotoaparatas, kurio dizainas primena senuosius klasikinius fotoaparatus, o pažangios ir kūrybinės funkcijos užtikrina naują fotografavimo patirtį. skaityti »

„Panasonic“ fotoaparatas „LUMIX DMC-XS3“ siūlo daugybę kūrybinių efektų

„Panasonic“ pristato naują stilingą ir kompaktišką skaitmeninį fotoaparatą „LUMIX DMC-XS3“. Tai klasikinio dizaino fotoaparatas su nauju 14,1 mln. taškų itin didelio jautrumo MOS vaizdo jutikliu, skirtu fotografuoti itin sudėtingomis sąlygomis ir įrašyti 1 920 x 1 080 „Full HD“ formato vaizdą. skaityti »

„Canon“ pristato naujausią EOS serijos modelį – EOS 70D

„Canon“ pristato naujausią visame pasaulyje pripažintos EOS serijos modelį – EOS 70D. Nauja „Canon“ vaizdo technologija šiame įrenginyje puikiai dera su galingomis ir belaidžiu ryšiu veikiančioms bendrinimo funkcijomis. skaityti »

„Fujifilm“ pristato fotoaparatą „X-M1“ ir du naujus „Fujinon“ objektyvus

„Fujifilm“ kompanija pristato aukščiausios klasės fotoaparatą „Fujifilm X-M1“ su keičiamais objektyvais ir objektyvus „XF27mmF2.8“ bei „XC16-50mmF3.5-5.6“. skaityti »

„Samsung“ pristatė naujus ATIV serijos produktus ir „Galaxy NX“ fotoaparatą

„Samsung Electronics“ paskelbė apie ATIV linijos plėtrą ir pristatė naujus produktus: ATIV Q, „ATIV Book 9 PLUS“, „ATIV Book 9 Lite“ ir „ATIV One 5 Style“ bei „ATIV Tab 3“ kompiuterius. Kartu su ATIV įrenginiais taip pat pristatytas naujas 3G/4G LTE fotoaparatas „Galaxy NX“ su „Android“ operacine sistema. skaityti »

„Samsung“ žada pristatyti fotoaparatą „Galaxy NX“, valdomą „Google Android“

Pietų Korėjos elektronikos milžinė „Samsung“ žada pristatyti išmanųjį fotoaparatą „Galaxy NX“, valdomą „Google Android 4.2 Jelly Bean“. skaityti »

„Sony“ pristato fotoaparatą „HX50“, išsiskiriantį priartinimo galimybėmis

„Sony“ pristatė mažiausią ir lengviausią pasaulyje „Cyber-shot“ serijos fotoaparatą „HX50“, išsiskiriantį maksimaliomis priartinimo galimybėmis. skaityti »

„Fujifilm X100S“ ir „X20“ jau galima įsigyti ir Lietuvoje

„Fujifilm“ praneša, kad ilgai laukti aukščiausios klasės fotoaparatai „Fujifilm X100S” ir „Fujifilm X20” jau Lietuvoje. Fotoaparatai pasižymi ne tik nostalgišku retro stiliaus korpusu bet ir išskirtinėmis fotografavimo savybėmis. skaityti »

„Sony“ fotoaparatas „NEX-3N“ – profesionalios fotografijos galimybės kiekvienam

Naujasis „Sony“ sisteminis fotoaparatas „NEX-3N“ turi ką pasiūlyti ieškantiems kokybiško pakaitalo savo mėgėjiškam fotoaparatui ir tuo pačiu metu norintiems naudotis kompaktišku ir lengvu įrenginiu. skaityti »