Televizorių žiūri 95 proc. mūsų šalies gyventojų

Televizorių ir toliau žiūri absoliuti dauguma mūsų šalies gyventojų – tai darantys prisipažino 95 proc. lietuvių. Be to, auga daugiau nei vieną televizorių turinčių namų ūkių Lietuvoje skaičius. skaityti »

TNS

TNS tyrimas: „Skynet“ ryšiai su klientais glaudžiausi Lietuvoje

Kaip rodo naujausia rinkos tyrimų bendrovės TNS LT klientų patirties ir prekių ženklų vertinimo analizė, glaudžiausius ryšius su savo klientais Lietuvoje yra sukūrę interneto ir televizijos tiekėjai, o, palyginti su kitomis Europos šalimis, šis rodiklis beveik nesiskiria. skaityti »

TNS

TNS LT: socialinių tinklų naudotojų gretas sparčiai pildo vyresnio amžiaus lietuviai

Naudojimasis socialiniais tinklais Lietuvoje po 2012 metų sulėtėjimo išaugo 6 proc. punktais. Šiuo metu socialiniais tinklais naudojasi 46 proc. mūsų šalies interneto naudotojų. Pernai sparčiausiai socialinių tinklų naudotojų gretas pildė vyresni nei 30 metų šalies gyventojai, kurie buvo „atsakingi“ už daugiau nei 80 proc. bendro socialinių tinklų auditorijos augimą. Tai parodė specialus interneto vartotojų elgsenos tyrimas, kurį atliko didžiausia Lietuvoje rinkos ir žiniasklaidos tyrimų bendrovė TNS LT. skaityti »

TNS

Paveikti komentarų internete nuomonę keičia penktadalis pirkėjų

Elektroninėje erdvėje pateikiami vartotojų atsiliepimai apie prekinius ženklus ir jų produktus įgyja vis didesnę svarbą. Šiuo metu kas penktas mūsų šalies elektroninis pirkėjas prisipažįsta pakeičiantis nuomonę apie pirkinius, paveiktas kitų vartotojų nuomonės. skaityti »

TNS

Studentui išmanusis įrenginys svarbesnis už sąsiuvinį ir rašiklį

TNS Lietuvoje atlikto „Mobile Life“ tyrimas rodo, kad apie pusę 15–29 metų mieste gyvenančių jaunuolių kone kiekvienais metais atnaujina savo IT prietaisus. skaityti »

TNS

Žiniasklaidai aktualiausios – bankų makroekonominės analizės

Lietuvoje veikiantys bankai pastaruoju metu daugiausiai pranešimų spaudai išplatino apie jų teikiamas paslaugas, tačiau žiniasklaidai labiausiai aktualios pasirodė bankų paskelbtos makroekonominės analizės. skaityti »

TNS