Nuo sausio 1 d. bankroto administratorius įmonėms atrenka kompiuterinė programa

Nuo 2015 m. sausio 1 dienos bankrutuojančių ir bankrutavusių įmonių administratoriai atrenkami naudojantis kompiuterine programa. Programa užtikrins skaidrumą ir nešališkumą skiriant administratorių įmonei ir palengvins teismų darbą. skaityti »

„Snoro“ bankroto administratorius pradeda didelės vertės nekilnojamojo turto portfelio pardavimą

„Snoro" bankroto administratorius pradeda iš skolininkų perimto didelės vertės nekilnojamojo turto pardavimo procesą. Visas portfelis susideda iš 14 objektų ir yra vertinamas daugiau nei 50 mln. litų. Pajamos už parduotą nekilnojamąjį turtą papildys fondą, skirtą banko kreditorių išmokoms. skaityti »

Bankroto administratoriaus komanda per metus sugrąžino 530 milijonų litų vertės „Snoro“ turto

Per pirmuosius metus po bankrutuojančio banko „Snoras“ kreditorių susirinkimo bankroto administratoriaus komanda sugrąžino banko turto už 530 mln. litų. Bendra sugrąžinto turto vertė siekia 1,66 mlrd. Iitų, šios lėšos yra skirtos išmokėti „Snoro“ kreditoriams, skelbiama metinėje banko bankroto administratoriaus Neilo Cooperio ataskaitoje už laikotarpį iki šių metų birželio 30 d. skaityti »

Laikinasis AB Ūkio banko administratorius perdavė įgaliojimus bankroto administratoriui

2013 m. gegužės 2 d. Kauno apygardos teismui priėmus nutartį iškelti bankroto bylą AB Ūkio bankui, bankroto administratoriumi paskirta UAB „Valnetas“ įgaliotas asmuo Gintaras Adomonis perėmė įgaliojimus iš laikinojo administratoriaus Adomo Ąžuolo Audicko. skaityti »

BAB banko „Snoras“ kreditorių naudai susigrąžinta apytikriai 1,3 milijardo litų

BAB banko SNORAS bankroto administratorius Neil Cooper džiaugiasi galėdamas patvirtinti, kad 2012 m. spalio 31 d. banko kreditorių naudai yra susigrąžinta apytikriai 1,3 milijardo litų suma. skaityti »

Bankroto administratorius informuoja apie darbuotojų skaičiaus sumažėjimą BAB banke SNORAS

BAB banko SNORAS bankroto administratorius Neil Cooper patvirtina, jog atsižvelgiant į sumažėjusį BAB banko SNORAS vykdomų operacijų skaičių, 2012 m. liepos 31 d. buvo nutrauktos darbo sutartys su 142 darbuotojais. skaityti »

Pasiektas susitarimas dėl SNORO mini–bankų ir susijusio turto pardavimo

Šią savaitę AB banko SNORAS bankroto administratorius patvirtino, kad buvo pasiektas susitarimas su akcine bendrove „Lietuvos paštas“ dėl turto, t. y. maždaug 230 visoje Lietuvoje esančių mini–bankų (kioskelių), kartu su juose esančiu turtu, pardavimo. skaityti »

BAB banko SNORAS bankroto administratorius ruošiasi surengti pirmąjį kreditorių susirinkimą

Teismas paskelbė, kad BAB banko SNORAS bankroto administratorius turėtų planuoti surengti pirmąjį kreditorių susirinkimą ne vėliau kaip 2012 m. balandžio 30 d. skaityti »

Banko SNORAS bankroto administratorius grąžino per 5,5 mln. litų klientams, kurie į banke esančias sąskaitas mokėjo ne už paskolas

Banko SNORAS bankroto administratorius grąžino per 5,5 mln. litų klientams, kurie į banke SNORAS esančias sąskaitas mokėjo ne už SNORE esančias paskolas, bet įmokas už prekes ir paslaugas. skaityti »

Banko SNORAS bankroto administratorius peržiūrėjo 420 tūkst. sutarčių, atsisakyta nebūtinų paslaugų

Banko SNORAS bankroto administratorius, vykdydamas Bankroto įstatyme numatytas procedūras, peržiūrėjo 420 tūkst. banko SNORAS sutarčių. skaityti »