Vilniuje vyks konferencija, skirta mokėjimo kortelių saugumo standartams

Dauguma modernaus pasaulio gyventojų šiandien nebeįsivaizduoja gyvenimo be mokėjimo kortelės. Tačiau augant jų skaičiui, daugėja ir įvairių su jomis susijusių klausimų, kuriuos sprendžia už mokėjimo kortelių priežiūrą atsakingos organizacijos. Itin daug dėmesio skiriama saugumo problemai. skaityti »

„PayLo“ naudotojams komunikuoti su klientais dar paprasčiau

Savo klientams bendrovė „Ashburn International“ pasiūlė papildomą universalų modulį, leidžiantį siųsti įvairius naujienlaiškius. skaityti »

Per du mėnesius išduota pusė milijono lojalumo kortelių „Mylimiausia“

Pusė milijono – tiek lojalumo kortelių „Mylimiausia“ išduota praėjus vos dviem mėnesiams nuo jos pristatymo. Kortelę pristačiusių partnerių koncepcija sujungti kelias pirmo būtinumo paslaugas ir nuolaidas teikiančias korteles į vieną pasiteisino. skaityti »

Naujas universalus „Ashburn International“ sprendimas

Bendrovė „Ashburn International“ drauge su SEB banku įgyvendina bendrą projektą ir Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos padaliniuose diegia mokėjimo terminalus, kuriuose bus galima įvairias įmokas ar baudas sumokėti mokėjimo kortelėmis. skaityti »

„Penkių kontinentų“ pajamos 2011 m. išaugo 11 proc.

2011 metus įmonių grupė „Penki kontinentai“ baigė pelningai. skaityti »

„Ashburn International“ pasirašė sutartį su „Swedbank“

UAB „Ashburn International“ (ASHBURN) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Swedbank“ dėl mokėjimo terminalų, skirtų bankinių kortelių operacijoms apdoroti, bei programinės ir techninės įrangos tiekimo ir priežiūros. skaityti »

Nauja lojalumo kortelė „Mylimiausia“ sujungs šešių partnerių nuolaidas ir paslaugas

Šeši Lietuvos verslo partneriai pristatė vieną bendrą nuolaidų kortelę „Mylimiausia“. Šį projektą kūrė ir įgyvendino gerai Lietuvos rinkoje žinoma bendrovė „Ashburn International“. skaityti »

Keliautojų lojalumui skatinti – „Ashburn International“ sukurta lojalumo sistema

Lojalumo programą, pavadintą „Būk arčiau“, bendrovės „Tolimojo keleivinio transporto kompanija“ (TOKS) užsakymu sukūrė įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti „Ashburn International“ (ASHBURN). skaityti »

Parodos „BakuTel 2011“ lankytojus lietuviai stebino pažangiais sprendimais

Š. m. lapkričio 23–26 dienomis Azerbaidžano sostinėje Baku vyko viena didžiausių regione telekomunikacijų ir informacinių technologijų paroda konferencija „BakuTel 2011“, jau septynioliktą kartą pristačiusi savo lankytojams pačias aktualiausias ir ryškiausias IT bei telekomunikacijų sektorių naujoves. skaityti »

Universali mokėjimo ir lojalumo sistema „PayLo“

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausančios bendrovės „Ashburn International“ (ASHBURN) ir BS/2, jau ne vienerius metus dirbančios bankinių technologijų bei transakcijų valdymo sektoriuose, pristato sprendimą „PayLo“ – lanksčią plataus spektro lojalumo sistemą. skaityti »