„IT+“ vasarą pasitinka su nauju laidos vedėju Luku

Laidą apie technologijas „IT+“ nuo šiol ves ne tik nuolatinė laidos vedėja Elita Citovičiūtė, bet ir naujas vedėjas Lukas Keraitis, jau kuris laikas dirbantis šios laidos prodiuseriu. skaityti »

IT+

„Penki TV“ eteryje – jau 189 kartą sveikinasi laida „IT+“

Vasario 20 dieną, penktadienį, su savo žiūrovais sveikinasi jau 189-oji laida „IT+“. Joje šįkart Jūsų laukia ne tik įdomiausios technologijų naujienos, bet ir keletas pavasariškų temų, tad kviečiame žiūrėti. skaityti »

IT+

Projekte „Šuolis“ – laidos „IT+“ vedėja Elita Citovičiūtė

TV projekto „Šuolis“ antrajame sezone kvapą gniaužiančius šuolius į vandenį demonstruoja vienuolika drąsių žmonių – pramogų ir mados pasaulio, sporto, šokių, teatro, muzikos, humoro žvaigždžių. Tarp jų ir „Penki TV“ laidos „IT+“ vedėja Elita Citovičiūtė. skaityti »

IT+

„Penki TV“ pradeda naują sezoną

TV kanalas „Penki TV“ rugsėjį pradeda naują sezoną. Jame žiūrovai išvys atsinaujinusias jau pamėgtas laidas, daugybę aktualių reportažų įvairiomis temomis ir naują statybų tematikai skirtą laidą. skaityti »

IT+

Naujas „Penki TV“ sezonas žada džiuginti įdomiu ir kokybišku turiniu

Televizija „Penki TV“ naują sezoną pradeda su šūkiu „Naujovių link!“ ir kviečia atrasti kokybiškų bei įdomių laidų. skaityti »

IT+

Po atostogų grįžusi „IT+“ vėl kviečia nerti į technologijų sūkurį!

Gera naujiena visiems tiems, kurie neabejingi naujausioms technologijoms ir jų atnešamiems pokyčiams. Į „Penki TV“ eterį po neilgų atostogų grįžta laida „IT+“ ir išmoningoji jos vedėja Rūta Vederytė. skaityti »

IT+

„Penki TV“ eteryje – 100-oji „IT+“ laida

Bene vienintelė laida Lietuvoje apie informacines technologijas „IT+“ mini solidžią sukaktį. Šią savaitę visi naujausiomis technologijomis besidomintys „Penki TV“ žiūrovai šio kanalo eteryje galės išvysti jau 100-ąją laidą. skaityti »

IT+

„LOGIN 2012“ – pirmieji įspūdžiai

Baigėsi pirmoji Vilniuje vykstančios tarptautinės konferencijos „LOGIN 2012“ diena. Daugiau nei 20 pranešėjų iš įvairių pasaulio šalių, tarp jų ir Lietuvos, dalijosi su renginio lankytojais ne tik savo patirtimi ir įžvalgomis iš IT sferos, bet ir savo mintimis apie žmonijos ateitį, susijusią su informacinių technologijų plėtra. skaityti »

IT+

Vilniuje – progreso konferencija „LOGIN 2012“

Visi, besidomintys naujausiomis technologijomis ir interneto tendencijomis, š. m. gegužės 31–birželio 1 dienomis renkasi „Litexpo“ konferencijų centre, kur jau šeštus metus iš eilės vyksta didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „LOGIN 2012“. skaityti »

IT+

Su žiūrovais sveikinasi jau 50-oji „IT+“ laida

„Penki TV“ eteryje pasirodė jau 50-oji laida „IT+“, du kartus per savaitę prie ekranų suburianti naujausiomis technologijomis besidominčius žiūrovus. skaityti »

IT+