Sėkmingiau įsidarbina technologinių ir socialinių mokslų žinias derinantys specialistai

Šiuo metu paklausiausi įvairaus lygio vadovai ir vadybininkai, kurie turi ir solidžių informacinių technologijų, ir inžinerinių-techninių žinių, šių darbo vietų skaičius ir toliau augs, sako ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius dr. Nerijus Pačėsa. skaityti »

ISM rengs tarptautinio lygio inovacijų vadybos specialistus

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas praplėtė programų pasiūlą – nuo rudens bus pradėta dėstyti pirma Lietuvoje pagal užsienio modelį parengta Inovacijų vadybos ir technologijų perdavimo magistrantūros programa. skaityti »

Ekonomistų susitikime Vilniuje – reklamos tyrėjas ir eksperimentatorius iš „Google“

Birželio 25 dieną ISM Vadybos ir ekonomikos universitete įvyks bendrai su Lietuvos Banku organizuojamas ekonomikos tyrėjų susitikimas, kuriame susiburs įvairiuose pasaulio universitetuose dirbantys bei studijuojantys lietuviai ekonomistai. skaityti »

Renkantis universitetą svarbiausia – studijų kokybė

Lietuvos universitetų vadovai ir verslo atstovai sutaria, kad pagrindinis kriterijus renkantis universitetą – studijų kokybė. skaityti »

Ilja Laursas skaitys paskaitą

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete verslininkas, „GetJar“ įmonės įkūrėjas Ilja Laursas skaitys paskaitą „Verslo finansavimas rizikos kapitalu“. skaityti »

Studijos Lietuvoje – pirma pažintis su Europos kultūra

Vis daugiau studentų iš Azijos šalių – Pietų Korėjos, Singapūro, Japonijos, Indijos, Kazachstano – renkasi studijas Lietuvoje. skaityti »

Tarptautinėje verslumo savaitėje – išskirtinis dėmesys Lietuvos verslininkams

Penkiuose Lietuvos miestuose prasidėjo penktoji Tarptautinė verslumo savaitė. ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto organizuojamas renginių ciklas skatins vidurinių mokyklų moksleivius, studentus, mokytojus bei verslininkus ieškoti perspektyvių komercinių idėjų, kurti bei įgyvendinti verslo planus. skaityti »

Pasaulinis verslo universitetų reitingas: ISM – tarp 200 geriausių pasaulyje

Pasaulinio universitetų reitingo „Eduniversal“ kongrese ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas pripažintas viena iš dviejų šimtų geriausių aukštųjų verslo mokyklų („TOP Business Schools“) pasaulyje. skaityti »

Moksleivių universitete būsimi studentai ruošis darbo rinkai

Šį mėnesį ISM Vadybos ir ekonomikos universitete Kasmečiuose nemokamuose ISM Mokytojų ir Moksleivių universitetų seminaruose būsimi studentai ir jų ekonomikos mokytojai semsis finansų, vadybos, ekonomikos, politikos ir komunikacijos žinių. skaityti »

Studentus vis labiau vilioja studijos ne Europos valstybėse

Rudens semestrą iš 85 ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentų, pagal mainų programas išvykusių studijuoti į svečias pasaulio šalis, ketvirtadalis jų (20) naujus mokslo metus pasitiko Azijos ir Šiaurės Amerikos universitetuose. skaityti »