Kas šeštas ISM pirmakursis studijuos nemokamai

Naujaisiais mokslo metais ISM Vadybos ir ekonomikos universitete studijuos 442 pirmakursiai. Beveik pusė studentų (200) gaus valstybės skiriamą studijų stipendiją, kuri padengs dalį studijų mokesčio, o šeštadalis bakalauro studentų (56) studijuos nemokamai. skaityti »

ISM rektorius N. Pačėsa paskirtas antrajai kadencijai

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto valdyba paskyrė doc. dr. Nerijų Pačėsą universiteto rektoriumi antrajai ketverių metų kadencijai. Dr. N. Pačėsa ISM dirba nuo 2002-ųjų, o universitetui vadovauja nuo 2008 m. liepos. skaityti »

99 proc. ISM absolventų dirba pagal specialybę

Didžioji dalis ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentų nebesuks galvos dėl starto darbo rinkoje – 66 proc. jų dar studijuodami turėjo darbus pagal specialybę. skaityti »

Vasaros studijos Lietuvoje priviliojo užsienio studentų

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete daugiau nei šimtas bakalauro ir magistrantūros studentų iš viso pasaulio dalyvaus dviejose vasaros studijų programose. skaityti »

Stojantieji į privatų universitetą gaus nebe „krepšelius“, o stipendijas

Moksleiviai, ketinantys studijuoti privačiame ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, ir toliau galės pretenduoti į valstybinę finansinę paramą. skaityti »

Universitetas pradėjo praktiką nuo pirmo kurso

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas pirmą kartą pradėjo praktikos nuo pirmo kurso programą, paremtą užsienyje pasiteisinusiu metodu. skaityti »

Šalies ekonomikos ir verslo olimpiada vyks Kaune

Savaitgalį Kaune įvyks 18-oji Lietuvos mokinių ekonomikos ir verslo olimpiada – šįmet jos globėju tapo ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas. skaityti »

Vilniuje vyks aukštojo mokslo perspektyvų forumas

Vasario 23 d. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete vyks forumas, skirtas aukštojo mokslo perspektyvai. skaityti »

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas didins neįgaliųjų galimybes studijuoti

Siekiant paskatinti neįgaliųjų žmonių integraciją į aukštąsias mokyklas, Lietuvos neįgaliųjų forumas kartu su ISM Vadybos ir ekonomikos universitetu pradėjo įgyvendinti partnerystės iniciatyvą ir didins neįgaliųjų galimybes studijuoti. skaityti »