Saugiai apsipirkti padės „MasterCard“ programa „Identity Check“

Kompanija „MasterCard“ pristatė technologinių sprendimų komplektą „Identity Check“. Jis užtikrina apsipirkimo internete saugumą. skaityti »

„MasterCard“ prisidės prie išmaniųjų miestų statybos

Mokėjimo sistemos „MasterCard“ atstovai nusprendė išnaudoti didžiulę su mokėjimais susijusią duomenų bazę ir, remdamiesi ja, ja suprojektuoti išmanųjį miestą. skaityti »

„MasterCard“ sukūrė kortelių apsaugos sistemą

Atsižvelgdama į tai, kad daugėja kibernetinių atakų ir kortelių duomenų vagysčių, kompanija „MasterCard“ sukūrė savo klientų apsaugos sistemą. skaityti »

„MasterCard“: pirkėjai tikisi naujų mokėjimo technologijų

Kompanija „MasterCard“ atliko pirmą pasaulyje mažmeninės prekybos tyrimą, paremtą socialinėmis medijomis. skaityti »

„MasterCard“ testuoja veido atpažinimo technologiją

„MasterCard“, bendradarbiaudama su Olandijos bendrove „International Card Services“ (ICS), ruošiasi išbandyti biometrijos technologiją. skaityti »

„MasterCard“ patarimai atostogaujantiems

Vasara – atostogų metas ir daugelis planuoja keliones į svečias šalis. Kompanija „MasterCard“ siūlo keliaujant pasirūpinti savo finansais ir pateikia keletą patarimų. skaityti »

„MasterCard“ vietoj slaptažodžių naudos „asmenukes“

„MasterCard“ skelbia, kad 2015 m. rudenį pradės testuoti naują sistemą, skirtą patvirtinti mokėtojo tapatybę, nuskaitant mokėtojo veido bruožus. skaityti »

„MasterCard“ į apyrankę įdiegė mokėjimo kortelę

Amerikiečių pradedančioji bendrovė „PureWrist“ sukūrė plastikinę apyrankę su medalionu, į kurį galima įdiegti keletą kartų sumažintą mokėjimo sistemos „MasterCard“ kortelę. skaityti »

„MasterCard“ atidaro skubių pervedimų tarnybą

„MasterCard“ paskelbė, kad atidaro operatyvių pervedimų tarnybą „MasterCard Send“, kuri sieks, kad būtų galima skubiai pervesti pinigus bet kurioje pasaulio vietoje. skaityti »

Pasirodė banko kortelės su besikeičiančiais numeriais

Kompanija „MasterCard“ drauge su vienu Lenkijos banku pristatė pirmąsias pasaulyje mokėjimo korteles su besikeičiančiais numeriais. skaityti »