Skaitmeninės technologijos – Jūsų būsto saugumui

Daugiabutis gyvenamasis namas ir jo teritorija – nuolat apsaugos reikalaujanti vieta, nes tai ne tik Jūsų butas, bet ir vaikų žaidimo aikštelės, laiptinės, automobilių stovėjimo vietos ir požeminiai garažai. skaityti »

Parodoje RESTA 2011 – intelektinių pastatų sprendimai

Šių metų balandžio 13 dieną sostinės „Litexpo“ parodų rūmuose prasidės jau XVIII tarptautinė statybos ir remonto paroda RESTA 2011. skaityti »

Architektų rūmuose bus pristatyti energiją taupyti padedantys sprendimai

Sausio 28 dieną Lietuvos architektų rūmuose vyks „Eko centro“ inicijuojama konferencija „Nulinės energijos pastatų link“. skaityti »

„Smart House“ – saugiam gyvenimui

Saugumas – vienas svarbiausių dalykų šiuolaikinio žmogaus gyvenime. Intelektinio būsto sprendimus (angl. Smart House) diegianti bendrovė „Penki kontinentai“ pristato išskirtines IP vaizdo kameras. skaityti »

„Penki TV“: „Smart House“ – Tavo intelektinis būstas

Intelektinis būstas, arba „protingas“ namas (angl. Smart House), – tai šiuolaikinė pastato valdymo sistema, suteikianti galimybę bendrai valdyti bei optimizuoti visus pastate vykstančius procesus. skaityti »

Minske baigėsi Baltarusijos energetinis ir ekologinis forumas

Minske baigėsi XV Baltarusijos energetinis ir ekologinis forumas, kurio metu vyko „Energy Expo“, „Expolight“ bei vandens ir oro technologijoms skirtos tarptautinės parodos. skaityti »

Aktualiausios statybų rinkos naujovės – parodoje „Resta 2010“

Šiandien, balandžio 14 dieną, Lietuvos parodų centre „Litexpo“ duris atvėrė tarptautinė 17-oji statybos ir remonto paroda „Resta 2010“, kurioje savo produktus ir paslaugas pristato daugiau kaip 400 įmonių iš 11 pasaulio šalių. skaityti »