„Protingi“ namai – ramių atostogų garantas

Vienas iš būdų visapusiškai apsaugoti savo namus – įsirengti modernią intelektinio būsto (angl. Smart House) sistemą, kuri saugo daug patikimiau nei nauja spyna ar storos sienos. skaityti »

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ specialistai VGTU studentams pristatė intelektinio būsto technologiją

Vilniaus Gedimino technikos universiteto kvietimu „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Intelektinių pastatų skyriaus vadovas Vaidas Janulis spalio 16 dieną skaitė paskaitą studentams apie „protingo“ būsto (angl. Smart House) technologiją ir jos galimybes. skaityti »

Didžiųjų miestų architektams pristatomi ekologiško ir ekonomiško būsto privalumai

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ atstovai drauge su partnere UAB „JUNG Vilnius“ dalyvavo architektūros specialistams skirtame seminarų cikle, kurio tikslas – tiesiogiai perteikti naujausią informaciją apie ekologiškus ir ekonomiškus būsto sprendimus. skaityti »

Būstų projektuotojai domėjosi išmaniųjų pastatų privalumais

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ kartu su partnerės UAB „Jung Vilnius“ specialistais dalyvavo seminarų cikle „Draugiškos aplinkai statybos žaliems“, kurį š. m. vasario 13–27 dienomis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje organizavo ekologiškas bei ekonomiškas statybas populiarinančio projekto „EKOcentras“ kūrėjai. skaityti »

„Resta 2013“ kvietė išbandyti „protingų“ namų galimybes

Kasmet su inovatyviais sprendimais parodos lankytojus supažindinanti UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ šiemet kvietė išbandyti naujausias „protingų“ pastatų galimybes, padedančias gyventi ne tik patogiai, bet ir ekonomiškai. skaityti »

„Loft Town“ – ekologiško ir ekonomiško būsto pavyzdys

Ekologišką gyvenseną ir darnaus būsto principus propaguojantis „EKOcentras“, siekdamas suvesti draugėn architektus, interjero dizainerius ir gamintojus bei tiekėjus, šių metų birželio 7 d. surengė praktinį susitikimą-ekskursiją „Darnaus būsto kūrimo naujovės“. skaityti »

Besidominčius būstų naujovėmis kviečia „Resta 2012“

Pavasaris – tinkamiausias metas statyti, atnaujinti, remontuoti ar įsigyti būstą. O visus tuos, kas nori nepasiklysti statybų ir remonto naujovių sraute, kviečia 19-oji tarptautinė paroda „Resta 2012“, Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“ duris atverianti balandžio 12 dieną. skaityti »

„Smart House“: modernus ir ekonomiškas būstas

Balandžio 13–16 dienomis sostinėje vykusioje XVIII tarptautinėje specializuotoje statybos ir remonto parodoje „Resta 2011“ intelektinius būsto sprendimus daugelį metų teikianti ir panašiose parodose nuolat dalyvaujanti Lietuvos bendrovė „Penki kontinentai“ pristatė intelektinio būsto bei intelektinio biuro sistemas. skaityti »

„RESTOJE 2011“ – dėmesys intelektinio būsto sprendimams

Kasmetė tarptautinė statybos ir remonto paroda „RESTA 2011“ po vienu stogu į „Litexpo“ parodų rūmus sutraukė didžiausias Lietuvos ir užsienio įmones, pristatančias naujausias statybinių, apdailos medžiagų, būsto įrangos tendencijas. skaityti »

Su „Smart House“ – šilti ir taupūs namai

Tai, kas anksčiau atrodė svajonė, dabar tampa realybe. „Smart House“ – tai „protingi“ namai, užtikrinantys neįtikėtiną komfortą, saugumą ir taupymo galimybes. skaityti »