„Facebook“ ir „Twitter“ bendradarbiauja su policija

Socialinių tinklų „Facebook“ ir „Twitter“ atstovai suteikė Brazilijos policijai informaciją apie įtartinus asmenis ir galimus teroro aktus vasaros olimpinių žaidynių Rio de Žaneire metu. skaityti »

Singapūro gyventojai pinigus perves naudodamiesi socialiniais tinklais

Singapūro bankai nusprendė pasiūlyti savo klientams galimybę susieti socialinių tinklų „Facebook“ ir „Twitter“ paskyras su banko sąskaita. skaityti »

„MasterCard“ bendradarbiaus su „Facebook“ ir „Twitter“

Mokėjimo sistemos „MasterCard“ kūrėjai nusprendė bendradarbiauti su „Facebook“ ir „Twitter“, kurie pastaruoju metu aktyviai plėtoja mokėjimo paslaugas. skaityti »

„Twitter“ naudotojai galės rašyti ilgesnes žinutes

Nuo kovo mėnesio socialiniame tinkle „Twitter“ bus galima skelbti iki 10 tūkst. ženklų ilgio žinutes. skaityti »

Naujas „Twitter“ vadovas – Džekas Dorsis

BBC praneša, kad vienas iš socialinio tinklo „Twitter“ įkūrėjų Džekas Dorsis (Jack Dorsey) tapo nuolatiniu jo vadovu. skaityti »

„Twitter“ tinkle – pirmosios pardavimo operacijos

Socialinis tinklas „Twitter“, neseniai pasiūlęs naudotojams naują mygtuką „Pirkti“, jau džiaugiasi pirmaisiais rezultatais. skaityti »

„Twitter“ kviečia remti politines kampanijas

Socialinio tinklo „Twitter“ komanda sukūrė rinkimų kampanijų JAV teritorijoje paramos funkciją. skaityti »

Keičiasi „Twitter“ vadovas

Nuo š. m. liepos 1 d. socialinis tinklas „Twitter“ keičia savo vadovą. Kol bus surastas naujas, vietoje buvusio vadovo Dicko Costolo šias pareigas laikinai eis vienas iš „Twitter“ kūrėjų – Jackas Dorsey. skaityti »

Lietuvos URM – tarp geriausiai pasaulyje išnaudojančių socialinį tinklą „Twitter“

Pirmą kartą Lietuvos užsienio reikalų ministerijos (URM) paskyra @LithuaniaMFA pateko tarp penkių geriausiai abipusius ryšius palaikančių pasaulio lyderių „Twitter“ paskyrų, o aukščiausi Lietuvos vadovai per metus „Twitter“ sekėjų skaičių vidutiniškai padidino tris kartus. skaityti »

Socialinių medijų naudotojams – įspėjimas iš teisėsaugos institucijų

Po kelių pagarsėjusių atvejų, kai socialinių tinklų naudotojai savo paskyrose paskelbė su baudžiamosiomis bylomis susijusią konfidencialią informaciją, Didžiosios Britanijos generalinis prokuroras įpareigotas paskelbti gaires socialinių tinkle naudotojams. skaityti »