Programišiai pasitelkė „Instagram“ savo aukų šnipinėjimui

Kenksminga programa „Turla“ socialiniame tinkle „Instagram“ šnipinėja savo potencialias aukas. skaityti »

Dauguma žmonių dalijasi asmenine informacija internete

Vienas iš penkių žmonių pripažįsta, kad dalijasi slaptais duomenimis su žmonėmis, kurių nelabai gerai pažįsta, ir su visiškai nepažįstamais. skaityti »

VGTU „Instagram“ – tarp 50 populiariausių Lietuvoje

Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) „Instagram“ paskyra gali pasigirti 1535 sekėjais ir garbinga 50-a vieta Lietuvos „Instatop“ reitinge. skaityti »

Amerikiečių fotografė pradeda pirmąją Instagramo rezidenciją ant geležinkelio bėgių

JAV ambasada pristato JAV fotografę, kuri pirmą kartą Lietuvoje rengia Instagramo rezidenciją ant geležinkelio bėgių. Projektą remia „Lietuvos geležinkeliai“, projekto partneris – JAV ambasada. skaityti »

„Instagram“ turės naujienų juostą

Sekdamas „Twitter“ ir „YouTube“, socialinis tinklas „Instagram“ taip pat ketina pasiūlyti savo naudotojams naujienų juostą. skaityti »

TNS LT: socialinių tinklų naudotojų gretas sparčiai pildo vyresnio amžiaus lietuviai

Naudojimasis socialiniais tinklais Lietuvoje po 2012 metų sulėtėjimo išaugo 6 proc. punktais. Šiuo metu socialiniais tinklais naudojasi 46 proc. mūsų šalies interneto naudotojų. Pernai sparčiausiai socialinių tinklų naudotojų gretas pildė vyresni nei 30 metų šalies gyventojai, kurie buvo „atsakingi“ už daugiau nei 80 proc. bendro socialinių tinklų auditorijos augimą. Tai parodė specialus interneto vartotojų elgsenos tyrimas, kurį atliko didžiausia Lietuvoje rinkos ir žiniasklaidos tyrimų bendrovė TNS LT. skaityti »

„Instagram“ savo aplikacijoje gali pristatyti susirašinėjimo funkciją

Populiari nuotraukų ir vaizdo įrašų dalijimosi aplikacija „Instagram“ gali sulaukti susirašinėjimo funkcijos palaikymo, skelbia „GigaOm“. skaityti »

ISM „Instagram“ konkursas

ISM skatina studentus ne tik studijuoti, bet ir stebėti aplinką, bei fiksuoti maloniausias akimirkas. Todėl visa spalio mėnesį vyksta neįprastas nuotraukų konkursas. skaityti »

„Instagram“ jau turi 150 mln. naudotojų

Populiariosios vaizdo ir fotoprogramėlės „Instagram“ kūrėjai neseniai paskelbė, kad jų paslauga naudojasi jau apie 150 mln. žmonių. skaityti »

„Instagram“ įsigijo vaizdo įrašų dalijimosi programėlę „Luma Camera“

Socialiniam tinklui „Facebook“ priklausanti populiari nuotraukų ir vaizdo įrašų dalinimosi tarnyba „Instagram“ įsigijo kitą vaizdo įrašų dalinimosi aplikaciją „Luma Camera“. skaityti »