Atnaujinta SEB banko mobilioji programėlė padės akimirksniu pervesti pinigus

Vis daugiau SEB banko klientų prie interneto banko jungiasi išmaniaisiais įrenginiais, todėl bankas, atsižvelgdamas į klientų lūkesčius, atnaujina mobiliąją programėlę. skaityti »

Pristatoma mobilioji programėlė „VilniusGO“

2016 m. Vilniaus miesto savivaldybės centrinė biblioteka „išlydi į gyvenimą“ savo naują kūrinį – mobiliąją programėlę „VilniusGO“. skaityti »

„Išmanieji“ lietuviai reguliariai telefone naudojasi 7 programėlėmis

Vidutiniškai savo išmaniajame telefone vienas Lietuvos gyventojas yra įsidiegęs 15 programėlių, o bent kartą per savaitę naudojasi 7 iš jų – parodė rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovės TNS LT atliktas tyrimas. skaityti »

5 įspūdingiausios programėlės virtualios realybės entuziastams

Dar pernai buvo kalbama, kad paprastam vartotojui skirto patrauklaus virtualios realybės turinio yra per mažai, tačiau šiais metais programėlių kūrėjai pasistengė – internetinėse parduotuvėse programėlių pasirinkimas iš tiesų išsiplėtė. skaityti »

„Microsoft“ portfelyje – daugiau nei šimtas „Android“ ir „iOS“ programėlių

Kompanija „Microsoft“ pretenduoja tapti viena iš didžiausių ir geriausių „Android“ ir „iOS“ operacinėms sistemoms skirtų programėlių kūrėja. skaityti »

Didžioji dalis „m.Ticket“ vartotojų kelionę viešuoju transportu vertina labai gerai

Mobiliosios programėlės „m.Ticket“ vartotojai gali ne tik įsigyti viešojo transporto bilietus, bet ir įvertinti kelionę: vertinant vairavimo kokybę, transporto priemonės atvykimą laiku ir švarą, taip pat galima palikti komentarą. skaityti »

Skrydžių bendrovė „Ryanair“ pristato naują mobiliąją programėlę

Europos pigių skydžių bendrovė „Ryanair“ pristatė naują mobiliąją programą. skaityti »

„Canon“ pristatė naują mobiliąją programėlę dokumentams nuskaityti

„Canon“ pristatė naują programėlę „Mobile Scanning for Business“, kurią bus galima naudoti su „Canon“ „i-SENSYS“, „imageRUNNER“ ir „imageRUNNER ADVANCE“ serijų įrenginiais. skaityti »

Lietuviai sukūrė unikalią mobiliąją programėlę tėvų ir vaikų pramogoms

Daugeliui šeimų dažnai kyla klausimas: kur nuvesti savo atžalas pramogauti ar pavalgyti. Su panašiomis dilemomis dažnai susidurdavo ir Ispanijoje gyvenantys lietuviai. skaityti »

Užsienio studentai Lietuvoje mokosi kurti mobiliąsias programėles

Kauno technologijos universitete (KTU) įkurtoje Mobilių aplikacijų laboratorijoje gimė pirma tarptautinė mobilioji programėlė, kurią sukūrė Turkijos studentai, studijuojantys pagal ERASMUS studijų mainų programą. skaityti »