Puodelis kavos su „Apple“ vadovu aukcione parduotas už 610 tūkst. dolerių

Anoniminis lankytojas labdaringame internetiniame aukcione, organizuotame kompanijos „Charitybuzz“, sumokėjo 610 tūkst. JAV dolerių už teisę išgerti kavos su „Apple“ vadovu Timu Cooku. skaityti »

Krentant „Apple“ akcijų vertei dreba Timo Cooko kėdė

Garsus leidinys „Forbes“ praneša, kad „Apple“ savininkai nėra patenkinti vis krentančia „Apple“ akcijų verte. Kaip nurodoma, kompanijos direktorių taryba jau kuris laikas dairosi pamainos „Apple“ vadovui Timui Cookui. skaityti »

„Apple“ vadovas – daugiausia uždirbantis generalinis direktorius

TV kanalo CNBC sudaryto daugiausia uždirbančių vadovų sąrašo viršūnėje – „Apple“ vadovas Timas Kukas (Tim Cook). skaityti »

Pirmieji Timo Kuko vadovavimo metai „Apple“ buvo sėkmingi

Pirmieji darbo metai vadovaujant Timui Kukui korporacijai „Apple“ buvo sėkmingi, nepaisant rinkos abejonių dėl dabartinio generalinio gebėjimų pakeisti ilgametį charizmatiškąjį lyderį Styvą Džobsą. skaityti »

„Apple“ vadovas Timas Kukas laužo Styvo Džobso tradicijas

Timas Kukas pagarbiai žiūri į Styvo Džobso palikimą, tačiau priimdamas sprendimus pasikliauja tik savo žiniomis ir patirtimi. Jis daro kompaniją atviresnę ir stengiasi pernelyg nesiskirti nuo paprastų darbuotojų. skaityti »

„Apple“ ir „Samsung“ bandys susitaikyti

Kompanijų „Apple“ ir „Samsung“ vadovai surengs derybas bei bandys išspręsti dėl patentų kilusį ginčą, kuris tęsiasi nuo 2011-ųjų rudens. skaityti »