5 neįtikėtinos inovacijos, greitai tapsiančios mums prieinama realybe

Naujausi technologijų gamintojų išradimai kuriami siekiant ne tik palengvinti žmonių kasdienybę, bet ir praturtinti jų gyvenimus. skaityti »

Dalykai, kuriuos reikia žinoti perkant telefoną vaikui

Specialistų teigimu, išmanusis įrenginys išsprendžia ne tik saugumo klausimą, bet ir skatina vaiko atsakomybę. Vis dėlto, prieš perkant telefoną, tėveliai turėtų prisiminti, jog dalis pareigų tenka ir jiems. skaityti »

Išmaniuosius įrenginius vaikams vis dažniau įjungia ir mokslui

Net 9 iš 10 tėvų mano, jog mobiliosios aplikacijos ir žaidimai internete gali prisidėti prie atžalų finansinio raštingumo ugdymo. Nemaža dalis tai išbando ir praktiškai – išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu naudojasi daugiau kaip pusė 5–9 metų vaikų. skaityti »

Studentui išmanusis įrenginys svarbesnis už sąsiuvinį ir rašiklį

TNS Lietuvoje atlikto „Mobile Life“ tyrimas rodo, kad apie pusę 15–29 metų mieste gyvenančių jaunuolių kone kiekvienais metais atnaujina savo IT prietaisus. skaityti »

Išmanųjį įrenginį naudoja kas penktas Lietuvos gyventojas

Mūsų šalyje tokiais išmaniaisiais įrenginiais – planšete ar išmaniuoju telefonu – naudojasi beveik kas penktas gyventojas. Per metus besinaudojančių šiais įrenginiais skaičius išaugo 5 proc. skaityti »

„Microsoft“ užpatentavo išmaniojo įrenginio su dviem ekranais technologiją

JAV patentų ir prekės ženklo tarnyba paskelbė įdomų „Microsoft“ patentą – išmanųjį įrenginį su ekranais iš abiejų pusių. skaityti »