„Visa“ atidarys biurą Silicio slėnyje

Planuojama, kad Silicio slėnyje bus bendrovės „Visa“ įkurtas verslo informacijos analizės bei duomenų apsaugos tyrimo centras. skaityti »

„Visa“ tyrė biometrinių mokėjimų populiarumą

Tarptautinė mokėjimo sistema „Visa“ nusprendė atlikti tyrimą ir išsiaiškinti, kiek populiarios yra biometrinės technologijos ir kokios šio sektoriaus perspektyvos. skaityti »

Vasaros olimpinių žaidynių sportininkai dėvės „Visa“ žiedus

Europos futbolo čempionato sirgaliai naudojasi bekontaktėmis apyrankėmis, o vasaros olimpinių žaidynių dalyviai gaus dar patogesnę atsiskaitymo priemonę – žiedus. skaityti »

Mokėjimo kortelių skaičius pasaulyje išaugo

Per 2015 m. pasaulyje mokėjimo kortelių skaičius išaugo 716,3 mln., o jomis atliktų operacijų – 18 proc. skaityti »

„Eurovizijos“ lankytojai galėjo atsiskaityti apyrankėmis

Bendrovė „Gemalto“, bendradarbiaudama su „Visa“, įgyvendino galimybę tarptautinio dainos konkurso „Eurovizija 2016“ lankytojams naudotis bekontaktėmis apyrankėmis. skaityti »

„MasterCard“ kurti naujų mokėjimo tipų kviečiasi dizainerius

Mokėjimo sistemų kūrėja „MasterCard“ pasikvietė bendradarbiauti dizaino profesijos studentus, kad šie padėtų sukurti naujo tipo mokėjimo įrenginius be mokėjimo kortelių ir išmaniųjų telefonų. skaityti »

„Visa“ siekia, kad automobilis atstotų kreditinę kortelę

„Visa“ planuoja įdiegti į automobilius mobiliąją atsiskaitymo sistemą, kuria naudotis vairuotojui bus taip pat paprasta kaip išmaniuoju telefonu arba kreditine kortele. skaityti »

„Visa“ ir „MasterCard“ pateko į inovatyviausių pasaulio įmonių 50-tuką

Konsultavimo kompanijos „Boston Consulting Group“ kasmet atliekamas tyrimas parodė, kad įmonės vis aktyviau diegia savo darbe inovatyvias technologijas. skaityti »

„Swatch“ ir „Visa“ pasiūlė mokėjimus išmaniaisiais laikrodžiais

Šveicarijos laikrodžių gamintoja „Swatch“ kartu su kompanijomis „Visa Inc“ ir „Visa Europe“ įgyvendino projektą, kuris leis kortelių „Visa“ savininkams Jungtinėse Amerikos Valstijose, Šveicarijoje ir Brazilijoje atlikti mokėjimus už pirkinius laikrodžiu „Swatch Bellamy“. skaityti »

2020 metais atsiskaitymai kortelėmis bus dar labiau prieinami

Per penkerius metus dvigubai padaugės vietų, kuriose galima atsiskaityti mokėjimo kortelėmis. skaityti »