Išmanieji telefonai: vyresniesiems – susisiekti, jaunimui – išsiskirti iš minios

Vienas labiausiai pastebimų „tūkstantmečio“ vaikų išskirtinumų – aktyvus naudojimasis išmaniosiomis technologijomis. O šias technologijas kuriančioms kompanijoms tai – ir iššūkis, ir galimybė. skaityti »

VU Fizikos fakultetas plėtoja bendradarbiavimą su „Huawei“

Vilniaus universiteto Fizikos fakultete lankėsi garbūs svečiai iš kompanijos „Huawei“. skaityti »

„Huawei“ paaiškino, kaip mus veikia telefono ekrano spalvinė temperatūra

Kasdien naudojantis išmaniaisiais įrenginiais, nesunku pastebėti, kad telefonų ir kitų įrenginių ekrano spalvos kartais skiriasi. Tačiau ar susimąstėte, nuo ko tai priklauso ir kaip šios spalvos mus veikia? skaityti »

„Huawei“ ambasadoriumi tapo futbolininkas Lionelis Messis

Argentinos rinktinės ir „Barcelona“ futbolo klubo puolėjas Lionelis Messis tapo naujuoju „Huawei“ ambasadoriumi. Bendrovės ir penkiskart geriausio pasaulio futbolininko partneryste siekiama skatinti žmones siekti savo tikslų ir svajonių. skaityti »

Kuriama „Huawei“ mobilioji mokėjimo sistema

Išmaniųjų telefonų gamintoja „Huawei“ planuoja Kinijoje paleisti nuosavą mobiliąją mokėjimo sistemą. skaityti »

Europoje „Huawei“ pardavė per 10 mln. „P8 Lite“ telefonų

Per devynis mėnesius nuo išmaniojo telefono „P8 Lite“ pristatymo Europoje praėjusį pavasarį, „Huawei“ pardavė daugiau nei 10 mln. išmaniųjų šių telefono modelių. skaityti »

Projekto „Išmanioji klasė 2016“ prizai – geriausiai rūšiuojančiai Lietuvos mokyklai

Nuo sausio prasideda naujas „Mes rūšiuojam“ projektas, kurio metu daugiausiai naudotų mobiliųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių surinkusiai mokyklai bus įrengta išmanioji klasė. skaityti »

„Huawei“ per metus pardavė 108 mln. išmaniųjų telefonų

Padariusi proveržį Kinijoje ir dabar užimdama didžiausią šios šalies rinkos dalį, per praėjusius metus „Huawei“ patikimai įsitvirtino kaip viena iš trijų didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų pasaulyje. skaityti »

„Huawei“ pristatė telefoną „Mate 8“ ir moterišką išmanųjį laikrodį

„Huawei Mate 8“ išmanųjį telefoną ir naujas „Huawei Watch“ versijas – „Jewel“ ir „Elegant“, sukurtas bendradarbiaujant su „Swarovski‘s Gemstone Business“. skaityti »

„Huawei“ pirmą kartą organizuoja fotografijos dirbtuves

Išmaniųjų telefonų gamintoja bendrovė „Huawei“ pirmą kartą organizuoja praktines dirbtuves žurnalistams, kurių metu fotografas Gediminas Žilinskas neformalioje aplinkoje parodys, kaip maksimaliai išnaudoti išmaniojo telefono kameros galimybes. skaityti »