Vilniaus kooperacijos kolegija siūlo naują mažmeninės bankininkystės programą

Vilniaus kooperacijos kolegija būsimiems studentams siūlo naują „Mažmeninės bankininkystės ekonomikos“ studijų programą. Tai pirmoji Lietuvoje studijų programa, kuri atsižvelgs į kredito unijų specifiką, orientuosis į smulkesnįjį bankinio padalinio lygmenį. skaityti »

Apibrėžta mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros samprata: nuo žinių subrandintos idėjos – iki produkto sukūrimo

Birželio 6 dieną Vyriausybė patvirtino „Rekomenduojamą mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros etapų klasifikacijos aprašą“. skaityti »

Vilniaus kooperacijos kolegijoje – nauja programa, taupysianti darbdavių lėšas

Jau nuo rudens Vilniaus kooperacijos kolegijoje (VKK) bus pradėta dėstyti bene labiausiai darbdavių pageidauta Informacinių sistemų (IS) diegimo ir priežiūros studijų programa. skaityti »

Tarptautinis verslumo projektas laužo stereotipus

Daugiau kaip 150 Vilniaus Universiteto Tarptautinio verslo mokyklos (VU TVM) ugdytinių dalyvauja unikaliame verslumo ugdymo projekte „X-Culture“. skaityti »

Stojantieji į privatų universitetą gaus nebe „krepšelius“, o stipendijas

Moksleiviai, ketinantys studijuoti privačiame ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, ir toliau galės pretenduoti į valstybinę finansinę paramą. skaityti »

Abiturientai laiko informacinių technologijų egzaminą

Abiturientai ir buvę mokiniai laiko informacinių technologijų valstybinį brandos egzaminą. skaityti »

Žaliame universitete – žalias fakultetas

Žingsnis po žingsnio vis daugiau žmonių patikėjo žaliąja ideologija, kuri juos paskatino atsigręžti į gamtą bei ją tausoti. Tausoti aplinką taip pat skatina KTU Ekonomikos ir vadybos fakultetas, kuriame šiuo metu eksponuojama nuotraukų paroda „Žaliame universitete – žalias fakultetas“. skaityti »

VDU siūlo naujas studijų programas

VDU šiais metais stojantiesiems siūlo rinktis iš 38 pirmosios pakopos ir vientisųjų, dvigubą ar mokytojo kvalifikaciją suteikiančių, gretutinių bei nuotolinių studijų programų. skaityti »

Tarp konkurso „Imagine Cup“ finalistų – ir KTU informatikos studentai

Liepos mėnesį Sidnėjuje (Australija) vyksiančiame tarptautinio turnyro „Imagine Cup“ finale dalyvaus ir KTU informatikos studentai. Kartu su lietuvių komanda „LevelUp“ jie pristatys žaidimą „NeverFuture“. Po trijų konkurso etapų šis žaidimas buvo atrinktas kategorijoje „Game Design: Phone“, kurioje rungėsi 460 studentų komandų iš viso pasaulio. skaityti »

Naujos studijų galimybės teisininkams

Vilniaus universiteto Teisės fakultetas pradeda priėmimą į naujas magistrantūros studijų programas „Baudžiamoji justicija“ ir „Viešoji teisė“. skaityti »