„Huawei“ pristatė pirmąjį „Windows Phone 8“ išmanųjį telefoną

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) pristatė pirmąjį „Windows Phone 8“ išmanųjį telefoną „HUAWEI Ascend W1“. skaityti »

HTC negamins WP8 telefonų su dideliais ekranais

Taivaniečiai HTC tapo vieni iš pirmųjų, kurie pristatė išmanųjį telefoną 5 colių įstrižainės ekranu, o iš paskos kitais metais paseks ir kiti gamintojai. Vis dėlto dėl „Microsoft“ užmojų gamintojas tos pačios taktikos negali taikyti operacinės sistemos „Windows Phone 8” valdomiems telefonams. skaityti »

„Microsoft“ rengia „Windows Phone 8“ atnaujinimą „Apollo Plus“

Neseniai išaiškėjo, kad „Microsoft“ savo mobiliosios operacinės sistemos „Windows Phone 8“ atnaujinimą, kuris turėtų vadintis „Apollo Plus“. skaityti »

„Microsoft“ pristatė „Windows Phone 8“

Korporacija „Microsoft“ atnaujino savo mobiliąją programinę platformą „Windows Phone". skaityti »

Pirmieji HTC telefonai 8X ir 8S su operacine sistema „Windows Phone 8“

Mobiliųjų telefonų gamintojai iš Kinijos HTC ir JAV korporacija „Microsoft“ pristatė pirmuosius bendrus telefonus su „Windows Phone 8“ operacine sistema – 8X ir 8S. skaityti »

„Windows Phone 8“ skiria dėmesio vaikams

Operacinėje sistemoje „Windows Phone 8“ numatytas vaikiškas režimas „Kid's Corner“. skaityti »

„Samsung“ pristatė „Windows 8“ ir „Windows Phone 8“

„Samsung Electronics“ pristatė naujo prekės ženklo ATIV įrenginius, kuriuose įdiegtos „Windows 8“ ir „Windows Phone 8“ operacinės sistemos, skirtos išmaniesiems kompiuteriams, planšetiniams kompiuteriams ir išmaniesiems telefonams. skaityti »

Pademonstruotas pirmasis „Windows Phone 8“ išmanusis telefonas

Bendrovė „Samsung“ Berlyne pristatė pirmąjį išmanųjį telefoną ATIV S, valdomą operacinės sistemos „Windows Phone 8“. skaityti »

„Nokia“ pristatys „Windows Phone 8“ telefonus iki „iPhone 5“ anonso

Suomių bendrovė „Nokia“ ketina aplenkti amerikiečių „Apple“ ir anonsuoti savo išmaniuosius telefonus su „Windows Phone 8" dar iki naujos kartos „iPhone“ pristatymo. skaityti »

Po mėnesio „Nokia“ pristatys „Windows Phone 8“ išmanųjį telefoną

Bendrovė „Nokia“ rugsėjo 5–6 d. Helsinkyje vyksiančioje parodoje „Nokia World 2012“ pristatys naujos kartos išmanųjį telefoną. skaityti »