Programišiai pergudravo „Google Play“ apsaugos mechanizmus (2)

Aptikta kenkėjiška programa, galinti apeiti programėlių parduotuvės „Google Play“ apsaugos mechanizmus. skaityti »

Pavojingas bankininkystės trojanas vėl siaučia „Google Play“

Šių metų pradžioje aptiktas pavojingas „Android“ bankininkystės trojanas „BankBot“ sugrįžo į „Google Play“ su naujomis kenksmingomis funkcijomis. skaityti »

ES kovoja už europietišką audiovizualinį turinį internete

Europos Sąjunga sugriežtino reikalavimus audiovizualiniam turiniui, skelbiamam internetu. skaityti »

„Apple“ praranda savo pozicijas planšetinių kompiuterių rinkoje

Naujausi rinkos tyrimų duomenys skelbia, jog 53 proc. planšetinių kompiuterių vartotojų naudojasi „Android“ programine įranga. O per paskutinį pusmetį „iPad” ir „Mini iPad” pardavimai smuko 14 proc. skaityti »

Parduotuvė „Google Play“ nustelbė „Apple App Store“

Neseniai „Asymco“ specialistai paskelbė, kad parduotuvė, kurioje parduodamos programėlės operacinei sistemai „Android“, tapo populiaresnė už „iOS“ konkurentę. skaityti »

Atnaujinta „Android“ programėlių parduotuvė

Balandžio 9 dieną kompanija „Google“ atnaujino „Google Play“, operacinei sistemai „Android“ skirtų programėlių parduotuvę. skaityti »

Mobilioji programa „Mobile ATMeye.iQ“ – jau „Google Play“!

Kompanija BS/2 pristato mobiliąją taikomąją programą „Mobile ATMeye.iQ“, priklausančią mobiliųjų sprendimų platformai „Mobile.iQ“. „Mobile ATMeye.iQ“ versija 1.0 jau prieinama „Google Play Market“. skaityti »

Mobilioji taikomoji programa „Service Desk.iQ“ – jau „Google Play“!

UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) mobiliųjų programėlių rinkoje pristato programą „Mobile Service Desk.iQ v. 1.0“, kurią jau galima parsisiųsti iš „Google Play Market“. skaityti »

Prie „Google Play“ komentarų – „Google+“ naudotojo vardas ir nuotrauka

Matyt, korporacija „Google“ išties nori, kad žmonės, naudodamiesi jos paslaugomis, vartotų savo tikruosius vardus. skaityti »

Mobiliosios programėlės moksleiviams ir studentams

Rugsėjo 1–oji – Mokslo ir žinių diena į klases ir auditorijas sukviečia moksleivius ir studentus. Mobiliųjų programėlių kūrėjai neatsilikdami nuo laikotarpio siūlo nemokamas programas jų išmaniesiems įrenginiams. skaityti »