VGTU vyks Atvirų durų diena

Š. m. balandžio 11 d., 11:00 val., VGTU Saulėtekio rūmuose, 3 aud. (Saulėtekio al. 11, Vilnius) vyks atvirų durų dienos renginys. skaityti »

Jaunieji elektronikai pristatė mokslinius tyrimus

Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) Elektronikos fakultete vyko aštuonioliktoji Lietuvos jaunųjų mokslininkų konferencija „Elektronika ir elektrotechnika“. skaityti »

VGTU potencialą vertino Europos Komisijos atstovai

Kovo 24-ąją Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) viešėjo Europos Komisijos atstovai, kurie vertino aukštosios mokyklos galimybes vykdyti Europos Sąjungos (ES) finansuojamus projektus. skaityti »

Patirtimi su VGTU studentais dalinasi užsienio profesoriai

Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) šiandien paskaitų ciklą pradeda skaityti net du profesoriai iš užsienio. skaityti »

VGTU Karjeros mugė – žingsnis sėkmingos karjeros link

Š. m. kovo 19 dieną į Vilniaus Gedimino technikos universitetą (VGTU) skubėjo ne tik studentai ir dėstytojai, bet ir solidūs verslininkai. Visus juos čia sutraukė kasmetė Karjeros mugė. skaityti »

VGTU Karjeros mugė: apie karjeros galimybes iš pirmų lūpų

„Kilk aukščiau“ – tokiu šūkiu šiemet kovo pradžioje prasidėjo 10-osios VGTU Karjeros dienos. O kovo 19-ąją visus studentus „pabėgti“ iš paskaitų, laboratorinių darbų ir seminarų kviečia VGTU Centriniuose rūmuose (Saulėtekio al. 11) vyksianti Karjeros mugė. skaityti »

VGTU kviečia į atvirų durų dieną

Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU) kovo 20 d. 11 val. kviečia moksleivius, planuojančius savo ateitį, susipažinti su šia aukštąja mokykla atvirų durų dienos renginių metu. skaityti »

Studentai ir verslininkai susitinka VGTU Karjeros dienose

Visą kovą ir balandį Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) šurmuliuoja jubiliejinės, dešimtosios, Karjeros dienos. Jose aktyviai dalyvauja ne tik universiteto bendruomenė, bet ir verslo atstovai. skaityti »

VGTU prasideda Tarptautinės dienos

Vasario 25-27 d. Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) vyksta Tarptautinės dienos, skirtos VGTU darbuotojams ir studentams, norintiems daugiau sužinoti apie savo tarptautines galimybes. skaityti »

Studentai iš popieriaus sukūrė rekordinį Eifelio bokštą

Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) iškilo vienas žymiausių Paryžiaus simbolių – Eifelio bokštas. 8,58 m aukščio ir 3,42 m pločio kūrinys iš popieriaus ritinėlių pretenduoja į Lietuvos rekordų knygą kaip aukščiausias popierinis bokšto maketas. skaityti »