Vilniuje vyks modernių technologijų paroda „Išmani Lietuva 2016“

Įvairūs išmanūs produktai ir paslaugos vis aktyviau veržiasi tiek į verslą, tiek į kasdienį gyvenimą. Pamatyti, patirti, išbandyti ir įsigyti jų kviečia paroda-konferencija „Išmani Lietuva 2016“. Ji vyks š. m. lapkričio 4–5 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ 5-oje parodų salėje. skaityti »

Išmaniosios TV žiūrovai nepraleidžia mėgstamų laidų

Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, išmaniąja televizija, arba IPTV (angl. Internet Protocol Television), mūsų šalyje naudojasi 192,6 tūkst. abonentų. Nuo kitų televizijos rūšių IPTV skiriasi tuo, kad žiūrovas pats gali rinktis, ką ir kada žiūrėti. skaityti »

Išmaniosios TV auditoriją augina didelės raiškos kanalai

Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, Lietuvoje per šiuos metus IPTV abonentų padaugėjo 20,8 proc. skaityti »

HD vaizdo turinys namuose – mėgaukimės jau dabar

Didelės raiškos televizijos poreikis išaugo pradėjus gaminti didelius televizorių ekranus. Dabar HD vaizdas dideliame TV ekrane namuose jau primena kino teatro ekrano vaizdo kokybę. skaityti »

Specialistai iš Lietuvos parodoje „IBC 2016“ domėjosi IPTV naujovėmis

Amsterdame pasibaigė 49-oji tarptautinė elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda konferencija „IBC 2016“. Nuo 1967 metų organizuojama paroda pradžioje tebuvo skirta kino ir televizijos įrangai pristatyti. Šiandien ji laikoma didžiausiu Europoje renginiu, skirtu televizijos, multimedijos ir skaitmeninių technologijų temoms. skaityti »

„Skynet“ televizijos žiūrovams – šūsnis naujų kanalų rinkinių

Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai šį rudenį kviečia pasitikti su geromis naujienomis ir pristato net 7 atnaujintus kanalų rinkinius. Nuo rugsėjo 1 dienos žiūrovai galės rinktis ir mėgautis šiais naujais papildomais rinkiniais: „Vaikams“, „Laisvalaikio“, HD, „Filmų“, „Disney vaikams“, „Viasat dokumentika“ ir „Muzikinis“. skaityti »

Išmaniosios „Skynet“ televizijos žiūrovai ir toliau matys pamėgtus rusiškus kanalus

Pasklidus gandams, kad dalis Lietuvos TV operatorių planuoja nutraukti televizijos kanalų „Pervyj Baltijskij“, REN TV, „NTV Mir“ ir kt. retransliaciją, „Skynet“ skuba nuraminti savo klientus. Šios išmaniosios televizijos žiūrovai ir toliau galės žiūrėti šiuos rusiškus kanalus įprastomis sąlygomis. skaityti »

Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai pristato naują vartotojo sąsają

Šių metų liepos pradžioje išmaniosios „Skynet“ televizijos žiūrovams pristatyta nauja grafinė vartotojo sąsaja. Jos kūrėjų teigimu, ji patobulinta ir atnaujinta atsižvelgus į klientų pageidavimus bei pasaulyje vyraujančias tendencijas. skaityti »

Dėl kanalo „RTR Planeta“ retransliavimo

Informuojame, kad Lietuvos radijo ir televizijos komisijos sprendimu TV kanalas „RTR Planeta“ grąžinamas į pagrindinį kanalų rinkinį. skaityti »

Daiktų internetas pakeis žmonių įpročius

Prognozuojama, kad ateityje prie interneto bus prijungta vis daugiau automobilių ir namų. skaityti »