Specialistai iš Lietuvos parodoje „IBC 2016“ domėjosi IPTV naujovėmis

Amsterdame pasibaigė 49-oji tarptautinė elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda konferencija „IBC 2016“. Nuo 1967 metų organizuojama paroda pradžioje tebuvo skirta kino ir televizijos įrangai pristatyti. Šiandien ji laikoma didžiausiu Europoje renginiu, skirtu televizijos, multimedijos ir skaitmeninių technologijų temoms. skaityti »

Į Amsterdamą 49 metus iš eilės kviečia tarptautinė paroda „IBC 2016“

Š. m. rugsėjo 8–13 dienomis Amsterdame vyks tarptautinė elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda konferencija „IBC 2016“. Renginio dalyviai galės išvysti kompanijų pristatomas naujienas, išgirsti ekspertų įžvalgas apie rinkos šiandieną ir rytdieną, susitikti su partneriais, užmegzti naujų kontaktų. skaityti »

„Galapagai 2016“ šėls ir internete

Š. m. liepos 29–30 dienomis Zaraso ežero saloje šėls muzikos ir aktyvių pramogų festivalis „Galapagai 2016“. Gyvai muzikai ir audringam laisvalaikiui neabejingus melomanus festivalio organizatoriai kvies ir stebėti tiesioginę transliaciją internetu. skaityti »

„Bliuzo naktys 2016“: savaitgalį klausykitės bliuzo, kad ir kur būtumėte

Liepos 1–2 dienomis Varniuose prie Lūksto ežero vyktsantį bliuzo festivalį bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

Pažintis su naujausia Agnės Kuzmickaitės kolekcija – ir internete

Šiųmetis pavasaris džiugina ne tik saule ir bundančia gamta, bet ir įkvepiančiomis idėjomis. Savo naujais kūriniais šį pavasarį su visais mados gerbėjais dalinsis viena žinomiausių savo kartos Lietuvos dizainerių Agnė Kuzmickaitė, kurios prekinis ženklas – drugelis – jau tapo atpažįstamas daugelio. skaityti »

Kviečia pavasarinė „Mados infekcija“

Kovo 18–19 dienomis Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre, siaus jau 18-oji „Mados infekcija“. Ryškiausias mados įvykis Lietuvoje nešykštės šviesų, decibelų ir kokybiško turinio akims. skaityti »

„CONVENE 2016“ dalyviai kviečia atrasti naujas konferencijų turizmo galimybes

2016 m. vasario 10–11 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“, jau ketvirtą kartą vyks tarptautinė dviejų dienų paroda-kontaktų mugė CONVENE. Trečius metus iš eilės konferencijoje dalyvaus ir kelionių agentūra „West Express“. skaityti »

„IBC 2015“: nuo modernių vaizdo kamerų iki virtualiosios realybės

Rugsėjo viduryje Amsterdame vyko 48-oji tarptautinė elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda-konferencija „IBC 2015“. Parodoje ne pirmus metus lankėsi ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ delegacija. skaityti »

„IBC 2015“ kvies susipažinti su elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos naujovėmis

Š. m. rugsėjo 10–15 dienomis Amsterdamo parodų ir kongresų centre RAI vyks jau 48-oji tarptautinė elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda-konferencija „IBC 2015“. skaityti »

CONVENE kviečia pasimokyti organizuoti renginius ir užmegzti kontaktų

Vasario 11–12 dienomis „Litexpo“ vyks paroda-kontaktų mugė CONVENE. Jos edukacinę programą bus galima stebėti ne tik parodos salėje, bet ir per internetą. skaityti »