„Sharp“ studentams už idėjas siūlo stažuotę Oksforde

„Sharp Europe“ skelbia konkursą, kuriame Europos studentai gali laimėti apmokamą vasaros stažuotę „Sharp“ tyrimų ir plėtros centre „Sharp Laboratories of Europe“ Oksforde, Jungtinėje Karalystėje. Vienam laimingajam ši stažuotė suteiks unikalią galimybę dirbti prie naujo projekto, kuris galbūt taps neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi. skaityti »

„Sharp“ pristatė kompaktišką televizorių seriją LE350

„Sharp“, daugiausia besispecializuojanti plačiaekranių televizorių gamyboje, nepamiršo ir tų, kuriems patinka žiūrėti televizorių ne svetainėje, o virtuvėje, miegamajame ar darbo kambaryje. skaityti »

„Sharp“ pristatė naujas daugiafunkcių spausdintuvų technologijas

„Sharp“ perdarė savo A3 formato spalvotą daugiafunkcį „MX-2314N“ įrenginį, papildydama jį naujausiomis ryšio technologijomis ir funkcijomis. Taip pat padidintas įrenginio saugumo lygis bei sumažintos energijos sąnaudos. Tai pirmasis toks „Sharp“ prietaisas su debesies ir belaidžio mobiliojo ryšio galimybėmis. skaityti »

Naujieji „Sharp“ monitoriai – verslo pristatymams

„Sharp“ pristatė naujos serijos profesionalius komercinius ekranus su foniniu LED apšvietimu, kuris puikiai tinka ne tik kasdienėms transliacijoms viešose vietose, bet ir verslo pristatymams. skaityti »

„Sharp“ pradėjo platinti spausdintuvus su jutikliniu valdymu

„Sharp“ pradėjo platinti vienus pirmųjų rinkoje „Cloud-ready A3“ serijos spalvotus daugiafunkcius prietaisus su jutikliniu valdymu. skaityti »

„Sharp“ pristato monitorių jutikliniu ekranu

„Sharp“ pristato monitorių jutikliniu 20 colių įstrižainės ekranu, kuriame dėl šviesos diodų apšvietimo su UV2A technologija rodomi vaizdai yra ypač ryškių spalvų. skaityti »

„Sharp“ pristatė Europos rinkai skirtus televizorius

2013 metais „Sharp“ ir toliau siekia pristatyti naujausias technologijas, skirtas didelės įstrižainės LED televizoriams, įskaitant didžiausią komercinėje rinkoje siūlomą LED televizorių ir didelės įstrižainės „Ultra HD“ televizorių su naujosios kartos didelės raiškos ekrano technologija. skaityti »

„Sharp“ pristato 32 colių IGZO monitorių

„Sharp“ yra pirmoji kompanija, pristatanti LCD monitorius, naudojančius naujai atrastą IGZO technologiją, kuri teikia nepriekaištingą vaizdo kokybę. skaityti »

„Apple“ užsakė perpus mažiau „iPhone 5“ ekranų

JAV kompanija „Apple“ perpus sumažino LCD ekranų, skirtų išmaniesiems telefonams „iPhone 5“, užsakymus savo nuolatiniam japonų tiekėjui „Sharp“. skaityti »

„Sharp“ mažina darbuotojų skaičių

Dėl nuostolingos veiklos „Sharp“ atleis dalį darbuotojų. Japonijos elektronikos gamintoja buvo numačiusi atleisti 2 tūkst. darbuotojų, tačiau informavo, kad maždaug 3 tūkst. darbuotojų savanoriškai sutiko išeiti į pensiją. skaityti »