Baltijos šalių verslininkų prioritetai – inovacijos, produktyvumas ir naujos rinkos

Sąnaudų mažinimas, pajėgumų didinimas ar plėtra šiandieninėse rinkose nebėra didžiųjų Baltijos šalių įmonių pagrindiniai uždaviniai norint prisitaikyti prie pasikeitusių geopolitinių ir ekonominių sąlygų. skaityti »

SEB: skaitmenizacijos nauda verslui – greitis ir paprastumas

Lietuvos, Latvijos ir Estijos didžiosios įmonės pripažįsta, kad skaitmenizacija šiandien yra labai svarbi sėkmingai verslo plėtrai. skaityti »

SEB: didžiosios Lietuvos įmonės ateitį vertina palankiai

Beveik 9 iš 10 didžiųjų Lietuvos įmonių finansinė padėtis yra gera arba labai gera, o kas antra per artimiausius metus tikisi apyvartos augimo. skaityti »

SEB banko vertybinių popierių saugojimo paslaugos – geriausios Lietuvoje

Tarptautinis finansų ir turto valdymo žurnalas „Global Investor“ SEB banką antrus metus iš eilės išrinko geriausiu vertybinių popierių saugotoju Lietuvoje. Tokio paties pripažinimo sulaukė ir SEB bankai Estijoje, Latvijoje ir Švedijoje. skaityti »

Lietuvos įmonės – optimistiškiausios iš Baltijos šalių

Didžiosios Lietuvos įmonės iš visų Baltijos šalių optimistiškiausiai vertina ateitį, rodo SEB banko apklausa. skaityti »

SEB bankas finansuos tarptautinio konteinerių skirstymo centro Klaipėdos uoste statybas

SEB bankas prisideda prie pirmojo Baltijos šalyse tarptautinio konteinerių skirstymo centro Klaipėdos uoste statybų – krovos bendrovei „Klaipėdos Smeltė“ suteikė 32,5 mln. eurų (apie 112 mln. litų) paskolą. skaityti »