Švietimo ir mokslo ministras susitiko su studentų atstovais

Švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis priėmė Lietuvos studentų sąjungos atstovus. Susitikimo metu sutarta bendradarbiauti sprendžiant Lietuvos aukštajam mokslui ir studentijai aktualias problemas. skaityti »

Švietimo ministras tęsia susitikimus su pedagogų profesinėmis sąjungomis

Švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis susitiko su Lietuvos mokytojų profesinės sąjungos pirmininke Jūrate Voloskevičiene ir pavaduotoja Ingrida Pagrandiene. Sutikimo metu buvo aptarti aktualūs švietimo klausimai ir bendradarbiavimo galimybės. skaityti »

Ministras D. Pavalkis aktualius švietimo klausimus aptarė su Lietuvos savivaldybių asociacija

Švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis susitiko su Lietuvos savivaldybių asociacijos prezidentu Ričardu Malinausku, kitais asociacijos nariais ir aptarė aktualius švietimo klausimus: mokyklų finansavimo, švietimo įstaigų tinklo, klasių komplektavimo negausiose mokyklose, mokinių pavėžėjimo, profesinio rengimo kokybės. skaityti »

Vilniaus TV bokšte kovą už laisvę savo piešiniais primena mokiniai

Vilniaus TV bokšte prie ekspozicijos Lietuvos laisvės gynėjams atminti atidaryta piešinių paroda „Sausio bokštai“. Mokinių darbai istorinėje vietoje iškabinti dvidešimt antrųjų Laisvės gynėjų dienos metinių proga ir bus eksponuojami iki kovo 11 d. skaityti »

Į pirmąją sesiją Seime susirinko naujai išrinktas Lietuvos mokinių parlamentas

Sausio 7–8 d. Seime, Kovo 11-osios salėje, posėdžiauja naujos kadencijos Lietuvos mokinių parlamentas (LMP), kuris buvo išrinktas 2012 m. rudenį. skaityti »

Koreguojant 2014 m. priėmimo sąlygas pirmiausia bus atsižvelgiama į vienuoliktokų interesą

Geriausiai vidurinio ugdymo programą baigusiųjų eilės sudarymo 2014 metais tvarkos aprašas bus koreguojamas atsižvelgiant į mokinių interesą. Tai šiandien patvirtino švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis, susitikęs su moksleivių atstovais. skaityti »